Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 26 Ogos 2014

Borong seluar dan skirt dari thailand

Bagi yang tambah produk seluar atau skirt dari thailand boleh la usha2. Nak borong boleh, nak beli retail pun boleh. Semua boleh ye. Ni terhad sepanjang september je sebab sepanjang september duk kelate.

Semalam dah update pasal seluar dan skirt pallas yang jadi favorite ramai pemborong dan pembeli yang beli retail. Harini boleh usha seluar pallazo (lyra dan kain cotton lembut), skirt pallazo, seluar alladin, skirt mermaid (cutting straight kat lutut) dan lain2 yang tau boleh je request mana tau boleh tolong carikan.

Meh usha gambar lak ye.. asyik bercerita je.. haah.




Skirt kembang. Material kain cotton lembut dan sesuai untuk ibu2 yang tengah preggy dan saiz plus.

**pattern dan material yang sama juga dalam bentuk seluar atau lebih dikenali seluar pallazo. Sesuai untuk ibu mengandung.



Skirt mermaid cutting straight kat lutut.

**Pattern sama dan ada tambah lace dekat alunan mermaid.. lebih cantik dan menarik.. insyaallah akan update kemudian ye


Seluar alladin dan pilihan warna. Kalau nak request warna lain kena inform awal2.

Seluar dan skirt pallas boleh usha post sebelum nie ye. Insyaallah harga terbaik untuk harga borong min 10helai ye.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================       
  Follow Mazlina on Google +  
   Salam Sayang,

 Mazlina Mohd Nazir   

 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   




FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...