Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 30 Ogos 2014

Seluar & skirt pallas untuk pemakai saiz plus

Assalamualaikum semua. Bagi yang suka seluar kembang ala palazo boleh usha skirt dan seluar pallas lak ye.. tak kira lah anda berbadan kecil atau besar.. insyallah memang muat sampai xxxl gitu gak la.

Alhamdulillah baru tadi dapat pic dari customer dan customer pun suka pakai seluar pallas nie..




Semua pinky je.. tapi yang penting nak tunjuk yang saiz plus2 sangat sesuai pakai seluar pallas nie.. skirt pallas pun sama gak..

Sophie Dress yang cantik menarik

Assalamualaikum dan selamat oagi malaysia. Masih bersiaran dari Kelantan. Bercuti lama sangat nie tapi alhamdulillah bisnes masih on ye. Dan banyak latest dress dress dengan harga murah dan berbaloi- baloi.

Sebelum nie dah update pasal sophie dress tapi tak upload gambar satu per satu dress lagi.



Sophie dress ada 3 pilihan warna setakat iaitu hijau turquiose, lite pink dan peach.

Manakala ukuran Sophie Dress

Bahu 15.5"
Dada 32"
Pinggang 24-30" cutting
Pinggung 42"
Labuh tangan 21"
Labuh 54"

Khamis, 28 Ogos 2014

Sophie Dress yang ala2 princess gitu

Assalamualakum dan selamat pagi semua. Pepagi nak update pasal dress baru.. huhu. Kalau peminat lace memang sesuai sangat sebab material utama lace dan lyra.


Dress sophie ni free saiz dan muat untuk yang berbadan xs to small L sebab ada cutting kat pinggang.. meh la usha ye..




Pilihan warna dress sophie, lace depan dan bawah.. dan cutting belakang..

Ukuran Sophie Dress

Bahu 15.5"
Dada 32"
Pinggang 24-30" cutting
Pinggung 42"
Labuh tangan 21"
Labuh 54"

Rabu, 27 Ogos 2014

Polkadot Dress in da house.

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. harini ada dua dresa baru masuk.. alhamdulilllah. Dress yang dengan harga budget.. murah dan berbaloi dengan kualiti baju.

Jom usha polkadot dress..




Pilihan warna polkadot dress iaitu biru electric, dark blue dan hijau turquiose. Ada lace kat pinggang dan cutring bergetah dan bertali dibelakang.

Ukuran Polkadot dress

Bahu 14.5"
Dada 32"
Pinggang 28-36" cutting bergetah
Pinggung 40"
Labuh tangan 23" ( bergetah)
Labuh 54"

Selasa, 26 Ogos 2014

Borong seluar dan skirt dari thailand

Bagi yang tambah produk seluar atau skirt dari thailand boleh la usha2. Nak borong boleh, nak beli retail pun boleh. Semua boleh ye. Ni terhad sepanjang september je sebab sepanjang september duk kelate.

Semalam dah update pasal seluar dan skirt pallas yang jadi favorite ramai pemborong dan pembeli yang beli retail. Harini boleh usha seluar pallazo (lyra dan kain cotton lembut), skirt pallazo, seluar alladin, skirt mermaid (cutting straight kat lutut) dan lain2 yang tau boleh je request mana tau boleh tolong carikan.

Meh usha gambar lak ye.. asyik bercerita je.. haah.




Skirt kembang. Material kain cotton lembut dan sesuai untuk ibu2 yang tengah preggy dan saiz plus.

**pattern dan material yang sama juga dalam bentuk seluar atau lebih dikenali seluar pallazo. Sesuai untuk ibu mengandung.

Isnin, 25 Ogos 2014

Dress butterfly yang comel dan murah

Assalamualaikum dan selamat pagi malaysia. Lama tak udpate pasal dress butterfly.. dress yang pernah famous gak sebab model felixia yap pun bergaya dengan butterfly dress nie. Yang pasti memang cantik bergaya la dan harga memang murah sesangat la.

Meh usha macamana rupa dress butterfly nie.



Ahad, 24 Ogos 2014

Dapatkan skirt dan seluar pallas dengan harga berbaloi2

Bagi peminat skirt dan seluar ala2 kembang pallazo tapi seluar pallas lebih besar berbanding pallazo. Pemborong juga dialu2kan ye dengan pembelian minimun 10helai akan mendapat harga terbaik ye.

Jom usha macamana rupa seluar dan skirt seluar pallas nnie..



Seluar pallas dan pilihan warna. Kalau nak warna selain daripada ni boleh request ye.. insyaallah tine duk kelate boleh ambil direct dari thailand.

Jumaat, 22 Ogos 2014

Lolipop Dress warna hitam merah

Khas untuk peminat lolipop dan warna garang macam merah sesuai sangat dress. Dress lolipop yang bertingkat2.

Jom usha mana tau berkenan dihati.



Ukuran untuk lolipop dress..

SHOULDER : 14.5"
CHEST : 40"
ARMPIT WIDTH : 20"
ARM LENGTH : 22"
LENGTH : 55.5 "

SIZE FREE SIZE ( FIT UNTIL SIZE 44 )

Material high quality chiffon with full lining.

Kalau rasa berminat baik roger laju2 ye. Mana tau rezeki nak dapat harga runtuh dan penjimatan berganda-ganda dari harga biasa. Tapi apa2 check ukuran dulu la ye.. kalau rasa muat boleh je beli.

Sabtu, 16 Ogos 2014

Shawl Halfmoon Labuh - sopan dan menutup aurat

Bagi peminat shawl halfmoon, jom usha shawl halfmoon labuh yang cantik menarik. Lagipun shawl halfmoon labuh lebih sopan dan menutup aurat. Ada free 2layer purdah sekali.. tapi kalau tak pakai, boleh simpan wat kenangan je.

Jom usha warna yang ada untuk shawl halfmoon labuh.



Ni pilihan warna untuk shawl halfmoon labuh ye. Nti kita usha setiap warna shawl halfmoon pulak.


















Setakat ada yang ni sahaja yang sempat diupload. Insyaallah sehari dua akan upload semua gambar macam warna kat atas ye.

Selamat usha shawl halfmoon labuh ye. Manatau nak ubah dr biasa kepada yang labuh sket. Yang lebih sopan dan menutup aurat. Tak salah kan.

Khamis, 14 Ogos 2014

Khas untuk peminat PINK

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua. Post ni khas untuk sapa yang suka dress labuh warna pink ye.. insyaallah harga menarik tertarik untuk anda semua ye.

Jom usha dress yang cantik menarik nie ye. Yang penting sopan dan menutup aurat. Sesuai untuk semua muslimah ye.



Untuk dress ni ada dua saiz iaitu free saiz (muat sampai L) dan saiz Xl (muat sampai xxl) tapi apa2 pun meh refer ukuran la ye. Senang nak budget..

Ni ukuran chiffon lace dress untuk dress free saiz..

FREE SIZE

LENGTH : 55"
SHOULDER : 14"
BUST : 38"
WAIST : 40"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 19"

Rabu, 13 Ogos 2014

Shawl Halfmoon Labuh - Siri 2

Maklumlah upload sket demin sedikit yang jadi ada siri 1, 2 dan seterusnya la kot sebab tak habis combine lagi gambar2 semua yang ada.

Apa2 jom la usha mana yang siap ye.


Pilihan warna untuk shawl halfmoon labuh ye. Jom usha setiap warna lak yang dah siap di combine kan..


Shawl Halfmoon Labuh Kelabu - 3


Shawl Halfmoon Labuh - 8

Isnin, 11 Ogos 2014

Jom usha halfmoon shawl labuh - Siri 1

Alhamdulillah semalam sempat gak nak snap gambar shawl halfmoon labuh.. tapi baru ada 3warna la ye..

Apa2 pun jom cuci mata dulu ye.



Pilihan warna yang ada. Pilih, book dan bayar. Nanti saya akan pos direct krpada anda semua...


Halfmoon shawl labuh - peach

Sabtu, 2 Ogos 2014

Pilihan warna Shawl Halfmoon Labuh

Berita baik yang nak usha halfmoon shawl yang labuh.. boleh usha warna2 pilihan dulu ye. Mana tau ada berkenan dihati. Siap pakej free gift lagi tau.. free purdah.



Sebelum ni dah upload gambar halfmoon shawl. Sememangnya labuh dan sangat sesuai untuk muslimah terkini dan gaya terkini.



Ni la saiz halfmoon shawl labuh ye. Ukuran 1.7m x 1.0m.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...