Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 6 Julai 2014

Jom Bantu Mereka dengan memberi Baju Baru


Alhamdulillah 3hari lepas dah selamat pos sedikit sumbangan untuk Tim Sehelai baju buat Menyapu Air Mata. Gambar atas tu antara baju yang disumbangkan.Harap2 dah selamat sampai la kat pusat pengumpulan. Niat dah lama terpendam, alhamdulillah tahun ini terlaksana juga niat tersebut. Insyaallah misi seperti akan diteruskan selagi terdaya dan termampu.



Bagi yang terniat nak membantu dan tak tau caranya. Boleh refer poster kat bawah ye, semua detail dah ada. Boleh contact direct Tim Sehelai baju buat Menyapu Air Mata untuk mendapat kepastian. Semoga Allah permudahkan niat kita untuk memberi..AMIN




Beri sekadar yang mampu. Kalau kita gembira melakukannya, pasti yang menerimanya lebih2 gembira,


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================      
Follow Mazlina on Google +  
  

Salam Sayang,

Mazlina Mohd Nazir   


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 


Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85    



FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
 

2 ulasan:

  1. Hi..Sudilah baca sini Minta sedikit bantuan



    Alhamdulillah kak..kiraorang pun sama juga..kumpul seperti baju n tudung..untuk diberikan kpd yg kurang bernasib baik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan ye.
      Benda elok, insyaallah Allah akan permudahkan segalanya..

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...