Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 19 Julai 2014

Dress Budget, Lace dan Floral di Kelantan..

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Berita baik untuk peminat dress budget, baju lace dan baju floral boleh usha terus kat kedai Kok Lanas ye tapi stok sangat terhad ye. Online masih dijalankan ye, sebab offline nie tempat sepupu je.

Antara dress dan baju yang available adalah-- tapi apa2 boleh usha direct kat kedai sepupu saya ye iaitu Nida 017-2974143 dan alamat kedai -- Kioks 61, Komplek saidina Ali, Kok Lanas (belakang masjid Ayesha dan depan surau komplek saidina ali)


Ahad, 6 Julai 2014

Jom Bantu Mereka dengan memberi Baju Baru


Alhamdulillah 3hari lepas dah selamat pos sedikit sumbangan untuk Tim Sehelai baju buat Menyapu Air Mata. Gambar atas tu antara baju yang disumbangkan.Harap2 dah selamat sampai la kat pusat pengumpulan. Niat dah lama terpendam, alhamdulillah tahun ini terlaksana juga niat tersebut. Insyaallah misi seperti akan diteruskan selagi terdaya dan termampu.



Bagi yang terniat nak membantu dan tak tau caranya. Boleh refer poster kat bawah ye, semua detail dah ada. Boleh contact direct Tim Sehelai baju buat Menyapu Air Mata untuk mendapat kepastian. Semoga Allah permudahkan niat kita untuk memberi..AMIN

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...