Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 17 Jun 2014

Membeli Sambil Beramal - Sehelai Baju Buat Menyapu Air Mata

Alhamdulillah suka sangat bila pagi baca pasal Sehelai Baju Buat Menyapu Air Mata  dengan rasmi bermula. Semoga Allah permudahkan niat untuk memberi pada tahun ni. Insyaallah. 



Bagi yang niat nak memberi, sangat dialu2kan ye. Saya juga boleh pos direct Team Sehelai Baju buat menyapu air mata.  Insyaallah harga menarik menanti anda bagi yang berminat nak menyumbang ye.

Selain itu, boleh tengok direct kat group dan fanpage NGO nie.

Group  - https://www.facebook.com/groups/sehelaibaju/
Fanpage - https://www.facebook.com/sehelaibaju

Sabtu, 7 Jun 2014

Dress terbaru dari Jom Singgah Shoppe

Assalamulaikum dan selamat pagi semua.

Jom usha dress terbaru yang gojess semuanya dan cantik menarik semua. Ada dress labuh, fishtail dress terbaru dan tops rainbow. Semua comel2 je. Pilih mana yan berkenan dihati ye.

Nak usha kat Fanpage Jom Singgah Shoppe pun dialu2kan ye >> KLIK SINI


Jumaat, 6 Jun 2014

Butterfly Dress yang gojess dan sangat MURAH

Assalamualaikum dan selamat pagi jumaat semua. Tengah usha2 dress comel, cantik menarik tertarik tapi nak dengan harga murah.. Ish2 anda berada tempat yang betul la tu.

Jom usha butterfly dress yang gojess nie dan yang pasti sangat murah mengikut budget anda ye iaitu serendah RM65 free postage (sem sahaja), untuk ss tambah RM5 ye untuk postage. Tapi serius buyer ada diskaun tau, kena la PM lelaju baru dapat harga lagi murah tu.




butterfly dress free saiz sampai saiz L. Materi chiffon full lining.

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...