Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 11 Mei 2014

Dress Labuh - Comfy Maxi Dress dengan harga Murah dan mampu milik

Masih mengupdate dress yang canntik menarik dengan harga mampu milik dan sangat murah ye. Yang pasti memang murah ye iaitu serendah RM60-70 sahaja dan FREE POSTAGE. Pemborong juga dialu2kan. PM je laju2 untuk harga istimewa ye. Memang sangat murah dan dress pun cantik menarik juga..


Usha jangan tak usha ye. Memang cantik dan gojess. Dan pasti sangat MURAH ye.

Colourful Comfy Maxi Dress JS1364


Ukuran Dress..

Bahu 15"
Dada 36"
Pinggang 38"
Pinggung 44"
Labuh 53"
Labuh Tangan 23" Bergetah.

RIbben boleh buka..

Saiz - Free saiz sampai L

Material - Chiffon Full Lining
 







Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================      


Follow Mazlina on Google +  

  Salam Sayang,



Mazlina Mohd Nazir 
 

 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 

Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85    

FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   

  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...