Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 17 Mei 2014

Dress comel dengan harga MURAH

Mencari dress budget rendah, jom usha mana yang berkenan dihati ye. Insyallah semua cantik2 belaka ye. Budget pun dalam RM60-70 Free postage dah.. Super Dooper MURAH dan berbaloi2 tau. Untuk detail boleh usha2 kat fanpage JOM SINGGAH SHOPPE juga ye -- KLIK SINI

Ada 3 pilihan dress yang cantik. Maaf sebab muka terpaksa ditutup..Nampak cacat sket tapi dress memang cantik ye. Jangan risau.


Butterfly Dress JS1355


Ukuran Dress..

Bahu 16"
Dada 40"
Pinggang 40"
Pinggung 42"
Labuh 53"
Labuh Tangan 23" bergetah

Free BELT

Saiz - Free saiz sampai L

Material - Chiffon + Pearl Silk Full lining



Colourful Comfy Maxi Dress JS1364

Ukuran Dress..

Bahu 15"
Dada 36"
Pinggang 38"
Pinggung 44"
Labuh 53"
Labuh Tangan 23" Bergetah.

RIbben boleh buka..

Saiz - Free saiz sampai L

Material - Chiffon Full Lining
  

 

Lacey Dress JS1250

Ukuran Dress..

Bahu 15.5"
Dada 34"
Pinggang 32"
Pinggung 50"
Labuh 55"
Labuh Tangan 22"

Saiz - Free saiz sampai L

Material - Lyra Lembut. (cutting skirt umbrella)
  

 

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  =======================================================================      


Follow Mazlina on Google +  

  Salam Sayang,



Mazlina Mohd Nazir 
 
 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 

Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber  0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85    

FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09   
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   

  https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

2 ulasan:

  1. Maaf lambat respon ye cik Banjar Rich.
    Lacey dress sy offer RM65 Free postage (ss tambah RM5)

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...