Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 17 Mei 2014

Dress comel dengan harga MURAH

Mencari dress budget rendah, jom usha mana yang berkenan dihati ye. Insyallah semua cantik2 belaka ye. Budget pun dalam RM60-70 Free postage dah.. Super Dooper MURAH dan berbaloi2 tau. Untuk detail boleh usha2 kat fanpage JOM SINGGAH SHOPPE juga ye -- KLIK SINI

Ada 3 pilihan dress yang cantik. Maaf sebab muka terpaksa ditutup..Nampak cacat sket tapi dress memang cantik ye. Jangan risau.


Butterfly Dress JS1355

Ahad, 11 Mei 2014

Dress Labuh - Comfy Maxi Dress dengan harga Murah dan mampu milik

Masih mengupdate dress yang canntik menarik dengan harga mampu milik dan sangat murah ye. Yang pasti memang murah ye iaitu serendah RM60-70 sahaja dan FREE POSTAGE. Pemborong juga dialu2kan. PM je laju2 untuk harga istimewa ye. Memang sangat murah dan dress pun cantik menarik juga..


Usha jangan tak usha ye. Memang cantik dan gojess. Dan pasti sangat MURAH ye.

Colourful Comfy Maxi Dress JS1364

Khamis, 8 Mei 2014

Long Cardigan yang cantik menarik..

Nak cari long cardigan yang bergaya dan cantik serta mampu milik?? Jom usha long cardigan yang cantik menarik ni. Material chiffon dan lace.Semua item long cardigan fast selling tau. Jangan tak sempat nak grab la. Menyesal lak ye.

Boleh usha detail Long cardigan ni kat Fanpage Jom Singgah Shoppe gak ye -- KLIK SINI

Long Cardigan -- KLIK SINI

Long Cardigan Lace -- KLIK SINI


Long Cardigan

SHOULDER : 15"
BUST : 35"
WAIST : 45"
FRONT LENGTH : 39"
BACK LENGTH : 48"
ARM LENGTH : 23 1/2"
ARMPIT WIDTH : 16"

Colourful Comfy Maxi Dress JS1364

Assalamuaikum dan selamat pagi semua. Jom usha dress colourfull comfy yang comel dan murah sepastinya. Kalau nak murah lagi sila pm lelaju ye sebab banyak diskaun menanti anda. Bagi peminat dress plain, simple dan murah.. Dress colourfull comfy adalah jawapannya.. free riben ye. Pakai pun cantik je.. Tak pakai pun cantik gak. Dress colourfull comfy ada 4 pilihan warna yang menarik iaitu Biru, purple, peach dan hitam. Semua pun cantik2 je.

Boleh usha detail Dress colourfull comfy kat Fanpage Jom Singgah Shoppe -- KLIK SINI

Colourful Comfy Maxi Dress JS1364 - Biru, Purple, Peach, Hitam

Colourful Comfy Maxi Dress JS1364

Ukuran Dress..

Bahu 15"
Dada 36"
Pinggang 38"
Pinggung 44"
Labuh 53"
Labuh Tangan 23" Bergetah.

Rabu, 7 Mei 2014

Dress cantik dengan harga murah

Dress budget yang lebih murah dan cantik untuk anda semua. Terdapat 3 pilihan dress yang comel2 dan cantik menarik. Rate harga serendah RM70 dan kebawah.. FREE POSTAGE. Kalau nak harga murah boleh PM direct ye. Harga terbaik dan terendah sentiasa menanti anda..

Detail dress boleh usha2 lat fanpage Jom Singgah Shoppe -- KLIK SINI

Butterfly Dress
 

Butterfly Dress JS1355

Ukuran Dress..

Bahu 16"
Dada 40"
Pinggang 40"
Pinggung 42"
Labuh 53"
Labuh Tangan 23" bergetah

Free BELT

Saiz - Free saiz sampai L

Material - Chiffon + Pearl Silk Full lining

Harga RM65 FREE POSTAGE (SS tambah RM5)

Selasa, 6 Mei 2014

Butterfly Dress yang cantik dan harga lebih murah

Baru berkesempatan nak upload butterfly dress yang cantik menarik. Dan yang pasti harga menarik tertarik, budget rm65 Free postage (SS tambah RM5). Nak murah lagi sila PM ye. Terdapat 3 pilihan warna yang sangat cantik iaitu Pink, Biru dan Brown. Kalau dapat special price boleh PM laju2 ye. Insyaallah harga lebih murah untuk Butterfly Dress.



Ukuran  butterfly dress adalah

Bahu 16"
Dada 40'
Pinggang 40"
Pinggung 42"
Labuh 53"
Labuh tangan  23" bergetah dihujung.

Khamis, 1 Mei 2014

Long Cardigan yang cantik menarik

Bergaya dengan long cardigan yang cantik menarik ye. Terdapat 2 jenis long cardigan ye. Jom usha long cardigan yang cantik menarik dan menawan mata anda.. Design memang sama tapi material berbeza untuk long cardigan. Material cotton dengan lace dan chiffon. Jom usha ye.

Long Cardigan Lace
Long Cardigan Lace
Kalau nak usha detail ukuran, boleh usha kat fanpage Jom Singgah Shoppe juga.

Detail Long Cardigan Lace -- KLIK SINI

Detail Long Cardigan Chiffon -- KLIK SINI

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...