Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 13 April 2014

Pembayaran Melalui Mayban2u Pay

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Bagi yang buat payment melalui M2U dan online, boleh klik pada logo kat side bar sebelah kanan ye. Klik sahaja pada Logo Maybank2u Pay bawah ini atau sebelah kanan post ini. Lebih senang, takyah susah nak masuk detail seller sebab semua dah ada. Anda hanya perlu masukkan email buyer, amount, rec sahaja.. pastu request TAC macam biasa. Senang kan

atau klik terus pada gambar disebelah ni.

Step by step lebih kurang sahaja dengan M2U, cuma beza kat bawah nie sahaja. Ada detail seller macam bawah nie ye. Sebelum continue payment, Tick pada Diclaimer for Payment dan baru klik pada CONTINUE. Lain2 sama gak step nya. Kena request TAC dan sebagainya


JOM SINGGAH SHOPPE  Verify blogshop
162049817981 WSA
Today
 Disclaimer for Payments

Jadi, yang singgah dan nak wat payment boleh klik terus LOGO Maybank2u Pay kat sebelah kanan. Terima kasih kerana shopping kat JOM SINGGAH SHOPPE

[ HOT!! Coklat DAIM free dari Snek Lazat dan Sedap] =======================================================================
Follow Mazlina on Google + 



Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir 

 

 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::  


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 

Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   

FanPage - 



https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...