Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 28 April 2014

Dress yang sangat MURAH - Butterfly Dress dan Colourful Comfy Maxi Dress

Assalamualakum dan selamat pagi semua. Insyaallah minggu akan masuk dress low budget harga serendah rm70 kebawah dan FREE POSTAGE dah.. harga murah dan comel sesangat dress ni tau.

Butterfly DRESS - warna available GREY, BIRU, BROWN
Butterfly DRESS - warna available GREY, BIRU, BROWN


Colourful COnfy Maxi Dress - Warna available BIRU, PURPLE, HITAM, PEACH
Colourful Comfy Maxi Dress - Warna available BIRU, PURPLE, HITAM, PEACH
Cantik2 kan dress ni. Memang kena beli tau kalau peminat dress. Tambah koleksi dress anda skrang dengan harga yang sangat murah serendah RM70 kebawah dan FREE POSTAGE. Kalau nak tau harga sebenarnya, apakata PM dulu sebab nak bag harga terbaik dari ladang nie


Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber - 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

  [ HOT!! Preorder COklat DAIM dan PEPERO - 28April to 2May] =======================================================================    

Follow Mazlina on Google +  

  Salam Sayang,

Mazlina Mohd Nazir 
 


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 

Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir


  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09 
https://www.facebook.com/SnekLazat 
  https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...