Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 24 April 2014

Dress Labuh Glitter yang cantik dan simple

Suka dress labuh yang ada material gliter ala berkilau2 gitu. Jom usha dress labuh glitter yang cantik menarik. Ada butang didepan, sesuai untuk ibu menyusu.Ada dua pilih saiz iaitu saiz M dan saiz L ye. Material untuk dress labuh glitter adalah chiffon dan glitter full lining dan tak perlu risau nak pakai inner dah. Insyallah kain memang dah tebal ye. 

Kalau nak usha kat album fanpage Jom Singgah Shoppe dan Boutique pun dialu2kan.

Saiz M - KLIK SINI

Saiz L - KLIK SINI

Dress Labuh Glitter
Dress Labuh Glitter


Dress Labuh Glitter
Dress Labuh Glitter
Dress Labuh Glitter yang simple dan cantik.Yang penting Dress Labuh Glitter ni sopan dan menutup aurat kan. Sesuai sangat untuk muslimah yang ingin tampil bergaya tapi simple.

Kalau dah berkenan denganDress Labuh Glitter boleh PM lelaju, bukan apa takut tersold out je.

Berminat boleh pm direct   SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292 atau msg direct kat fanpage https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
  [ HOT!! Preorder COklat DAIM dan PEPERO - 28April to 2May] =======================================================================   Follow Mazlina on Google +  
  Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir 
 


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 


Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   



FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09 

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...