Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 8 April 2014

Bersantai dengan LONG CARDIGAN yang gojesss

Sapa yang jenis suka bersantai dengan Long Cardigan boleh la usha2 ye. Yang pasti Long Cardigan  memang sangat cantik tau. free saiz sampai L. Material kain chiffon high quality.

Jom usha Long Cardigan dulu.  Ada 5 warna pilihan iaitu pink, grey, hitam, lite brown dan brown. Semua Long Cardigan  pun sangat cantik2.


Long Cardigan grey
Long Cardigan Grey


Long Cardigan pink, brown dan grey
Long Cardigan - Pink, Brown, Grey

Long Cardigan Pink
Long Cardigan Pink


Macamana?? ada yang terpaut dengan Long Cardigan ni. Semua Long Cardigan  pun cantik2 kan. Kalau dah berkenan baik rembat terus tau. Kan habis takleh nak wat apa dah..


[ HOT!! Ostematrik bukan sekadar Kalsium Biasa] =======================================================================

Follow Mazlina on Google + 


Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir 

 
 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::   


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   



FanPage - 

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe     
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...