Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 24 April 2014

Bergaya dan bersantai dengan Dress Labuh Lolipop yang gojess

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Jom bergaya sakan dengan dress labuh lolipop dress yang cantik menarik. Sesuai untuk dijadikan baju raya nanti. Jangan risau sebab budget untuk dress labuh lolipop ini adalah bawah RM100 atau lebih tepatnya antara RM80-90 dan FREE POSTAGE. Memang jimat kan pastu cantik, anggun dan trendy dengan dress labuh lolipop. Dress labuh lolipop adalah freee saiz sampai saiz 44 dan ada 6 pilih warna yang cantik dan comel sungguh.. warna lembut semuanya. Sambil2 tu boleh usha dress labuh lolipop kat fanpage Jom Singgah Shoppe dan Boutique ye -- KLIK SINI



Dress Labuh Lolipop Purple
Dress Labuh Lolipop Purple


Dress Labuh Lolipop Merah/Hitam
Dress Labuh Lolipop Merah/Hitam

Dress Labuh Lolipop Pink/Hitam
Dress Labuh Lolipop Pink/Hitam

Dress Labuh Lolipop Oren/Coklat
Dress Labuh Lolipop Oren/Coklat

Dress Labuh Lolipop Pink/ Baby Blue
Dress Labuh Lolipop Pink/ Baby Blue


Dress Labuh Lolipop Peach/ Pink
Dress Labuh Lolipop Peach/ Pink
Dress Labuh Lolipop Oren /Kuning
Dress Labuh Lolipop Oren /Kuning


Kalau dah berkenan dengan dress labuh lolipop boleh pilih dan beli ye. Insyallah harga super dooper murah dah. Ada banyak pilihan warna lak tu. Memang tak rugi usha dan beli ye. Nak beli untuk raya pun boleh je. Sebab kalau nak hantar kedai dan jahit agak susah gak sekarang sebab kebanyakkan tailor dah stop ambil.

Terlajak laris sungguh dress labuh lolipop yang cantik menarik ni. Sesuai untuk gaya terkini muslimah.. sopan, anggun dan trendy.
 
[ HOT!! Coklat DAIM free dari Snek Lazat dan Sedap] =======================================================================  
Follow Mazlina on Google + 
Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir 
 


 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 


Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   



FanPage - 
http://www.facebook.com/JomSinggah09 

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...