Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 30 April 2014

Long Cardigan Lace yang terbaru..

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Pepagi ni jom usha long cardigan terbaru, material lace ye. Bagi peminat yang gojess nie boleh usha2 ye.


Boleh usha detail kat album fanpage Jom Singgah Shoppe -- KLIK SINI


Ukuran

SHOULDER : 13 1/2"
BACK LENGTH : 48
FRONT LENGTH : 38"
ARMPIT WIDTH : 11"
ARM LENGTH : 21 1/2"
BUST : 34"
WAIST : 45"


Saiz - Free saiz sampai saiz L (40)

Material - HIGH QUALITY COTTON + LACE

Isnin, 28 April 2014

Dress yang sangat MURAH - Butterfly Dress dan Colourful Comfy Maxi Dress

Assalamualakum dan selamat pagi semua. Insyaallah minggu akan masuk dress low budget harga serendah rm70 kebawah dan FREE POSTAGE dah.. harga murah dan comel sesangat dress ni tau.

Butterfly DRESS - warna available GREY, BIRU, BROWN
Butterfly DRESS - warna available GREY, BIRU, BROWN

Khamis, 24 April 2014

Dress Labuh Glitter yang cantik dan simple

Suka dress labuh yang ada material gliter ala berkilau2 gitu. Jom usha dress labuh glitter yang cantik menarik. Ada butang didepan, sesuai untuk ibu menyusu.Ada dua pilih saiz iaitu saiz M dan saiz L ye. Material untuk dress labuh glitter adalah chiffon dan glitter full lining dan tak perlu risau nak pakai inner dah. Insyallah kain memang dah tebal ye. 

Kalau nak usha kat album fanpage Jom Singgah Shoppe dan Boutique pun dialu2kan.

Saiz M - KLIK SINI

Saiz L - KLIK SINI

Dress Labuh Glitter
Dress Labuh Glitter

Bergaya dan bersantai dengan Dress Labuh Lolipop yang gojess

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Jom bergaya sakan dengan dress labuh lolipop dress yang cantik menarik. Sesuai untuk dijadikan baju raya nanti. Jangan risau sebab budget untuk dress labuh lolipop ini adalah bawah RM100 atau lebih tepatnya antara RM80-90 dan FREE POSTAGE. Memang jimat kan pastu cantik, anggun dan trendy dengan dress labuh lolipop. Dress labuh lolipop adalah freee saiz sampai saiz 44 dan ada 6 pilih warna yang cantik dan comel sungguh.. warna lembut semuanya. Sambil2 tu boleh usha dress labuh lolipop kat fanpage Jom Singgah Shoppe dan Boutique ye -- KLIK SINI



Dress Labuh Lolipop Purple
Dress Labuh Lolipop Purple

Khamis, 17 April 2014

Restok Lace Chiffon Dress

Alhamdulillah dah selamat restok lace chiffon dress yang jadi pertanyaan ramai sebelum ini. Hitam dan maroon dah ada ye. Jom usha dress labuh dan sesuai untuk gaya muslimah terkini yang lebih sopan dan menutup aurat.



Isnin, 14 April 2014

Bersantai2 dengan Lace Chiffon Dress

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Selamat pagi isnin semua. Harini minggu yang penuh aktiviti. Masih terasa kepenatannya..huhu. Pepagi nak update dress chiffon lace  dah restok ye. Semua warna available ye. Jom usha2 ye. Jangan kehabisan lak dah la ye. Dress Chiffon Lace hitam dan maroon antara yang cepat habis. Cepat2 usha ye. Insyallah harga terbaik dan termurah ye.

Dress Chiffon Lace
Dress Chiffon Lace
Free saiz sampai XL ye. Jom usha ukuran dulu ye.

OPEN BUTTON

SHOULDER : 15
BUST : 40
WAIST : 43
DRESS LENGTH : 55
ARMPIT : 19
ARM LENGTH : 23


Ahad, 13 April 2014

Pembayaran Melalui Mayban2u Pay

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Bagi yang buat payment melalui M2U dan online, boleh klik pada logo kat side bar sebelah kanan ye. Klik sahaja pada Logo Maybank2u Pay bawah ini atau sebelah kanan post ini. Lebih senang, takyah susah nak masuk detail seller sebab semua dah ada. Anda hanya perlu masukkan email buyer, amount, rec sahaja.. pastu request TAC macam biasa. Senang kan

atau klik terus pada gambar disebelah ni.

Step by step lebih kurang sahaja dengan M2U, cuma beza kat bawah nie sahaja. Ada detail seller macam bawah nie ye. Sebelum continue payment, Tick pada Diclaimer for Payment dan baru klik pada CONTINUE. Lain2 sama gak step nya. Kena request TAC dan sebagainya


JOM SINGGAH SHOPPE  Verify blogshop
162049817981 WSA
Today
 Disclaimer for Payments

Jadi, yang singgah dan nak wat payment boleh klik terus LOGO Maybank2u Pay kat sebelah kanan. Terima kasih kerana shopping kat JOM SINGGAH SHOPPE

[ HOT!! Coklat DAIM free dari Snek Lazat dan Sedap] =======================================================================
Follow Mazlina on Google + 



Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir 

 

 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::  


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 

Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   

FanPage - 



https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


Jumaat, 11 April 2014

Coklat DAIM untuk diberikan PERCUMA..


Nak coklat DAIM free?? Senang je kalau nak FREE coklat Daim ye. Meh join GA dari Snek Lazat dan Sedap







 KLIK SINI kalau berminat nak join GA dan hadiah utama adalah FREE coklat DAIM ye. Ajak kekawan join skali sebab bila cukup 20 orang peserta dan tarikh tamat GA baru pemenang akan diumumkan.. 

Last stok Lace pattern Lama dengan harga MURAH

Bagi peminat baju lace yang gojess pattern lama iaitu lace dan inner sama warna, warna yang available  untuk baju lace lama adalah kelabu, merah dan maroon. Jom usha mana yang berkenan ye. Mana baju lace match dengan skirt mermaid hitam sold out. Baju lace ada, cuma skirt mermaid hitam sahaja sold out ye. Baju lace terbaru masih avalaible ye brown, mint, hitam, cream, peach dan pink. Coming soon baju lace warna dark blue ye..

Jemput cuci mata dulu mana yang berkenan di hati. Free saiz sampai saiz M sahaja. Saiz L muat tapi ketat sket ye.

Baju Lace pattern baru (warna lace n inner berlainan)
Baju Lace pattern baru (warna lace n inner berlainan)


Baju Lace Kelabu
Baju Lace Kelabu

Selasa, 8 April 2014

Bersantai dengan LONG CARDIGAN yang gojesss

Sapa yang jenis suka bersantai dengan Long Cardigan boleh la usha2 ye. Yang pasti Long Cardigan  memang sangat cantik tau. free saiz sampai L. Material kain chiffon high quality.

Jom usha Long Cardigan dulu.  Ada 5 warna pilihan iaitu pink, grey, hitam, lite brown dan brown. Semua Long Cardigan  pun sangat cantik2.


Long Cardigan grey
Long Cardigan Grey

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...