Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 7 Mac 2014

Pre-order Pool untuk si manja anda

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi dah update pasal pool untuk si manja.  Jom usha pool dengan harga yang sangat menarik ye. Ada 2 pilihan pool ye iaitu Splash pool dan Zoo pool . Insyallah harga pun sangat murah berbanding harga retail mencecag sehingga RM260-280 gak la untuk pool ni. Tapi kali ini sy offer sangat murah ye untuk harga borong.


SPLASH SLIDE POOL RM180 (INCLUDE ELECTRIC PUMP)
MOQ 2
SIZE 188CMX137CMX34CM

FREE POSTAGE


ZOO POOL RM200 (INCLUDE ELECTRIC PUMP)
MOQ 2
SIZE 175CMX175CMX105CM

FREE POSTAGE



Bawah ni guna Mr.google je la. Boleh tahan besar gak untuk family pool. Harga murah sesangat sebab jual harga borong je. Share kekawan untuk dapat harga murah untuk pool
 




 =======================================================================


Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir




Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  


 http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/



Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   

FanPage -  
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...