Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 18 Mac 2014

Pejam Celik dan 3tahun lebih dah anak dara...

Dah sebulan dah berlalu tapi lupa je nak upload. Alhamdulillah Allah masih bagi rezeki untuk kami sekeluarga untuk celebrate besday anak dara seorang nie.. Celebratenya hujung bulan 2 haritu tapi harini baru nak update..hahah.. Dah 3tahun sebulan anak dara soranng ni.. cepat je masa berlalu. Terima kasih Allah kerana memberi kami sekeluarga kesihatan yang baik dan rezeki yang melimpah ruah.





Celebrate macam biasa2 saja.. buat barbeque dan gather sama adik beradik belah suami.. Memang suka beraktiviti gini sekali skala.. barbeque selalu gak la buat.. 2-3bulan mesti buat skali.. eratkan silaturahim adik beradik dan anak2 sedara semua. Time ni je boleh jumpa semua anak sedara nye..

[ HOT!! Tenaga segera dengan ESP Shaklee ] =======================================================================




Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::   


http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   



FanPage -  


https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe     
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...