Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 11 Mac 2014

MInat Seluar Besar & Kemban?? Jom usha Seluar Pallas dan Pallazo ye

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Sehari dua asyik update tentang pati delima dan khasiat buah delima ni ye. Buah delima antara makanan sunnah yang perlu di amalkan. Apa2 pun jangan risau sebab pakaian masih salah satu item kat Jom Singgah Shoppe dan Boutique

Jom usha seluar pallas dan seluar pallazo harini ye. Sesuai untuk saiz plus2 dan sesiapa saja yang suka seluar kembang nie.. Saya memang suka seluar yang kembang sebab lebih selesa dan sopan.

Seluar Pallas
Kalau nak usha setiap warna boleh usha SINI ye. Insyallah memang comel2 je. Tambah lak sesuai untuk saiz plus2.


Seluar Pallazo Kelabu, merah, maroon, kuning, Hitam
 Detail untuk seluar pallazo -- KLIK SINI

Seluar Pallazo - Dark grey, purple, biru, pink, coklat
Detail seluar pallazo -- KLIK SINI

Pemborong seluar pallazo sangat dialu2kan ye. Insyallah ready stok untuk ada semua. Nak buat preorder pun sangat digalakkan. Jom usha mana yang berkenan dihati ye.

[ Hot!! Protein untuk kesihatan dan Kecantikan KULIT ]
=======================================================================


Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::   
http://www.jomsinggah.com   
http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/



Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   

FanPage -  
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...