Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 14 Mac 2014

Long Cardigan yang gojess


Tercari Cardigan labuh hingga ke lutut, jom usha long cardigan yang menarik tertarik. Long Cardigan terdapata dalam 5 warna menarik iaitu pink, lite brown, dark brown, hitam dan kelabu. Free saiz sehingga saiz 40 atau saiz L.

Cardigan Labuh - PINK, HITAM, LITE BROWN, DARK BROWN, KELABU,


Ukuran ::

SHOULDER : 15"
BUST : 35"
WAIST : 45"
FRONT LENGTH : 39"
BACK LENGTH : 48"
ARM LENGTH : 23 1/2"
ARMPIT WIDTH : 16"


Free Saiz sehingga saiz L

Material Chiffon


 

LONG CARDIGAN PINK

LONG CARDIGAN LITE BROWN

LONG CARDIGAN HITAM

LONG CARDIGAN KELABU
LONG CARDIGAN DARK BROWN


 Comel2kan LONG CARDIGAN  ni kan. Kalau dah berminat baik roger laju2 ye. 
 
JOM DAPATKAN POPIA SIMPULAN KASIH SERENDAH RM30/kg, 

COD BATANG KALI, ULU YAM, KKB, RAWANG
 
[ HOT!! Cepat Penat?? Leti?? Tak Bermaya??

=======================================================================




Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::   


http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/



Feel Free to Contact:

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   


FanPage -  

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...