Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 11 Mac 2014

Dress Labuh untuk Mesra Penyusuan (BF)

Masih menyusu di manja tapi nak pakai dress yang comel2 dan gojess gitu. Apa kata usha dress muslimah labuh yang mesra BF sebab ada open button. Apa lagi jom la tengok, mana tau ada yang berkenan dihati dan sesuai menyusu walaupun dimana jua anda berada. Ada 2 jenis dress labuh yang sesuai untuk BF adalah Flower Long Dress dan Lace Chiffon dress


Flower Long Dress - semua warna masih available

Jom usha detail untuk Flower Long Dress  ini dulu ye. Mana tau kalau dah berkenan dihati. Kalau untuk dinner tema retro pun sesuai warna klasic ni ye.

OPEN BUTTON

SHOULDER : 15"
DRESS LENGTH : 56"
ARMPIT WIDTH : 22"
ARM LENGTH : 24"
BUST : 38"
WAIST : 38"


Material - High Quality Cotton

Size FREE SIZE (FIT UNTIL SIZE 44)  

[ HOT!! Tips nak banyakkan susu badan dengan natural supplemen


Lace Chiffon dress - warna available 2, 4 sahaja

Jom usha Lace Chiffon dress lak.. Memang ramai yang suka dress.. Lace Chiffon dress warna hitam dan maroon yang paling laju. Warna pink dan hijau turquiose pun boleh tahan juga.



OPEN BUTTON

SHOULDER : 16"
BUST : 34"
WAIST : 48"
DRESS LENGTH : 55 1/2"
ARM LENGTH : 23"
ARMPIT WIDTH : 20"

Material CHIFFON + LACE WITH FULL LINING

Saiz FREE SIZE ( FIT UNTIL SIZE 40 / L ) 

Kalau dah berkenan boleh roger laju2 ye. Stok terhad ye... so kalau dah berkenan sila pm lelaju. Saya juga mengalu2kan serius buyer yang betul2 berminat ye untuk dapat harga termurah..

[ Hot!! Luka czer cepat kering dan badan segar dengan Set Bersalin Shaklee
=======================================================================


Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::   
http://www.jomsinggah.com   
http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   

FanPage -  
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe   
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...