Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 17 Mac 2014

Cardigan Labuh yang trendy dan bergaya

Khas untuk peminat cardigan labuh apa kata usha cardigan labuh yang cantik menarik ni ye. Sesuai sangat bagi yang suka bergaya dengan cardigan labuh.. mudah dan senang kan sebab boleh dijadikan alas ketika memakai baju yang agak sendat.. itu lebih sopan la ye dengan mengenakan cardigan labuh yang lebih besar. Terdapat 5 warna menarik untuk cardigan labuh iaitu pink, lite brown, dark brown, kelabu dan hitam. Setakat ini, lite brown cardigan labuh yang hangat dipasaran dan paling laris. Harga insyallah paling MURAH ye.. Harga terendah hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique..

Cardigan labuh - pink, lite brown, hitam, dark brown, kelabu


Cardigan labuh adalah diperbuat daripada chiffon dan tanpa lining ye. Free saiz sehingga saiz 40 / L. Jom usha ukuran dulu mana tau muatkan..

SHOULDER : 15"
BUST : 35"
WAIST : 45"
FRONT LENGTH : 39"
BACK LENGTH : 48"
ARM LENGTH : 23 1/2"
ARMPIT WIDTH : 16"



Cardigan labuh (Fast Selling) Lite Brown

Kalau dah berkenan baik PM lelaju ye. Mana tau lambat2 kan dah ter 'sold out' lak. Takdapat nak buat apa masa tu..


 [ HOT!! Tips untuk Kehamilan SIHAT ] =======================================================================




Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::   


http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   



FanPage -  


https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe     
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...