Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 29 Mac 2014

Baju Lace yang sentiasa laris dengan Harga MURAH

Jom usha2 baju lace yang gojess nie. Untuk baju lace yang terbaru, lace dan inner berlainan tetapi masih tetap comel dan pilihan dari semua golongan. Free saiz sampai 38 / M. Saiz L memang muat tapi agak ketat sket ye.

Baju lace - Brown, Mint, Hitam, Cream, Peach, Pink
Baju lace - Brown, Mint, Hitam, Cream, Peach, Pink

Manakala Baju lace merah dan maroon kat bawah Baju lace yang lama iaitu lace dan inner warna yang sama.. tapi supplier dah stok untuk color yang macam nie.. Hanya ada Baju lace yang baru sahaja macam kat atas tu..


Baju lace Maroon
Baju lace Maroon

Baju lace Merah
Baju lace Merah

Kalau berminat boleh pm terus admin ye. SMS/ wassap sangat2 digalakan sebab kalau call asyik berebut dengan anak je. Kalau msg anak tak reti.. kalu yang pelik2 tu, anak main la ye..

[ HOT!! ESP yang sentiasa HOT!!] =======================================================================

Follow Mazlina on Google + 


Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir 

 
 Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::   


http://sneklazat.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

 
Feel Free to Contact:

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   



FanPage - 

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe     
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...