Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 19 Februari 2014

Pemenang "GA Sempena Anniversary JS Shoppe"

Alhamdulillah GA dah lama tamat tapi harini baru berkesempat nak update pemenang. Sila tengok2 ye mana tau anda adalah salah seorang pemenang.




Pemenang Hadiah UTAMA

1- Jubah Lyra 2tone



Ni nama blog untuk yang menang JUBAH LYRA ye. Owner blog sila tuntut hadiah secepat mungkin.
  1. http://ainexo96.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  2. http://vidolaaa.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  3. http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
Iklaneka [ Tips cantik dari dalam hingga ke luar ]

2- Dress Peplum


Ni nama blog untuk yang menang Blouse Peplum ye. Owner blog sila tuntut hadiah secepat mungkin.
  1. http://giveawayterbaik.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  2. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

Lain2 peserta pun sila tinggalkan alamat ye untuk urusan pos hadiah saguhati untuk anda semua.

[ Perlu ke ambil vitamin?? Jom baca info lanjut ye ]

Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  

http://sharecrite.blogspot.com/  
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   

FanPage -  

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 

  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

19 ulasan:

  1. alhamdulillah alhamdulillah..trima kasih sgt JS Shoppe

    BalasPadam
  2. tahniah kpd pemenang :) wlaupun takmenang ni alamat sy No.64 Kg. Padang Rokma, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan.

    BalasPadam
  3. tahniah kepada pemenang. even tak menang pun takpe, belum ade rezeki. nie alamat rumah saya, NO 282 BLOK 17, (F) GUGUSAN RAJA ALIAS 1, 72120 BANDAR SERI JEMPOL, NEGERI SEMBILAN.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah menang, tuntut hadiah kat mana ye kak, kat sini ke kat fb ? hehe :)

    BalasPadam
  5. xda rezeki nampaknyaa . apa2 pun tahniah pemenang yg lain . :) ni alamat saya Lot 10, Tingkat2, Blok A, Taman Mawar, Fasa7(Aprt), Sibuga 90000 Sandakan, Sabah . hehe .

    BalasPadam
  6. Alah, terlepas blouse :( Takpelah, redha :)
    PM alamat di FB ya?

    BalasPadam
  7. Message dah dihantar. cek other inbox fb akak ek? :)

    BalasPadam
  8. tahniah kepada para pemenang, takde rezeki kali ni. hihi. saya dah pm details di FB sis ya. thank you sis :)

    BalasPadam
  9. Tahniah pemenang :D
    Ni alamat hajar : 17, Jalan Bukit Flora 9, Taman Bukit Flora, 83000, Batu Pahat, Johor.
    Terima Kasih :D

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah. saya dah pm details kat fb jom singgah shoppe

    BalasPadam
  11. tahniah bg yang menang ye.
    bagi yang dpt saguhati sila tingkatkan nama dan alamat sahaja kat sini ye. Sy akan pos hadiah guna pos biasa.

    Insyallah, banyak lg GA ye. Jangan lupa jenguk2..

    BalasPadam
  12. congrats pd yg mnang...

    nie alamat sy ye..
    Khairunnisa' Mohd Azman
    No. 6, Jalan Merah Hati U9/2, Kayangan Heights, 40150 Shah Alam, Selangor.

    thank ye admin...

    BalasPadam
  13. tahniah kepada pemenang..
    nie alamat saye..
    no.40 lorong mohd deris batu 4
    jalan kluang 83000
    batu pahat johor.

    BalasPadam
  14. waaah tahniah pemenang! ni alamat saya lot PT3213 taman labok jaya,batu 23 labok,18500 machang,kelantan.

    BalasPadam
  15. Waah tahniah kawan2 :)
    Alamat saye :

    A-G-18
    APARTMENT KEMUNING
    TAMAN BUNGA RAYA
    BUKIT BERUNTUNG
    48300 RAWANG
    SELANGOR

    BalasPadam
  16. Ni alamat syaza .
    No.17 Jalan Ros ,
    Taman Pertama , Fasa 3 ,
    45200 Sabak Bernam
    Selangor Darul Ehsan

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...