Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 26 Februari 2014

Lolipop dress yang gojess..





Semua warna available kecuali no 4 (darkblue) yang sold out untuk lolipop dress. Lolipop dress memang cantik dengan tone warna yang cantik menarik lak tu. Antara  lolipop dress yang paling laris adalah no2, 5 dan 8 sebab color lembut kan. Tapi yang pasti semua pun cantik je  lolipop dress.

 [ Info Sihat : Ketahui punca denggi dan cara mencegahnya ]





Nak tengok warna setiap lolipop dress --- KLIK SINI ye 

Manakala ukuran untuk lolipop dress pulak adalah

Bahu 14.5"
Dada 40"
Labuh 55.5"
Labuh tangan 23"
Free saiz sampai 44
Material : Chiffon Full Lining

Kalau dah berkenan sila pm laju2 ye sebab harga murah menanti anda semua.
======================================================================  

Tips/Info::
  
Masalah Kulit?? Dapatkan penyelesaian untuk masalah kulit ---》》 http://curium-cr.com/my-6188322 ♥♥
 
Tips nak jimat bill tepon. jom guna yang free je ye.. --- http://curium-cr.com/my-6177808  ♥♥
 
 Khas peminat burger Bigmac. Sapa Burger FREE?? -- http://curium-cr.com/my-6165530

Earth Hour Walk pada 29March2014. Jom check lokasi terlibat, kalu nak join sila isi form ye -- http://curium-cr.com/my-6139732

Tips memilih data plans terbaik --- http://curium-cr.com/my-6188354 

Saya anak MALAYSIA -- http://curium-cr.com/my-6188386

=======================================================================



Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:



Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   
FanPage -  



https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...