Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 19 Februari 2014

List Peserta GA sempena Anniversary Admin



Maaf seandai lambat sangat update data terkini sebab cuti lama kat kampung dan balik je selangor, semua family member deman lak. Tak sempat nak update apa2 pun.. huhu. Untuk post kali ini, nak update list peserta dulu ye. Insyaallah esok akan diumumkan pemenangnya, semoga akan dipermudahkan ye. Maaf sebab intai2 gitu je.. tak sempat nak intai semua ye.


Apa2 pun jom tengok brape ramai yang GA admin ni ye. Terima kasih kepada semua yang join dan gud luck semua (mana tau ada rezeki anda ye).

  1. http://diyanawan.blogspot.com/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  2. http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  3. http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  4. http://www.syuhadasalleh.my/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  5. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/01/giveaway-sempena-anniversary-owner.html
  6. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/01/giveaway-sempena-anniversary-owner.html
  7. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  8. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  9. http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  10. http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  11. http://vidolaaa.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  12. http://sayasukagiveaways.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  13. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  14. http://sayasukaimaginasi.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  15. http://wheniaminyourthoughts.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  16. http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  17. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  18. http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  19. http://nenektanjung.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  20. http://siniadagiveaway.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  21. http://giveawayterbaik.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  22. http://idreyldreams.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  23. http://ainexo96.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  24. http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  25. http://hajarhikaru.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
Alhamdulillah.. 25 yang join GA admin kali ye.. bagus2. Semoga ada rezeki untuk anda semua ye.

Iklaneka [ Terlalu KURUS -->> Jom naikan berat badan ideal dengan SHAKLEE]

Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/    
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

Feel Free to Contact:
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   



FanPage -  
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...