Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 13 Februari 2014

Episod Akhir ARIANA ROSE


Rasanya semua orang layan episod ariana rose kan. Minggu depan dah cerita lain ye. Apa yang best dalam episod akhir Ariana Rose ini ye. Sweet Tengku Adam siap mainkan piana untuk pengantin perempuan. Part jumpa harith, liyana dan sophie yang best. 


Apa2 pun layan je aksi2 romontic pasangan baru untuk episod terakhir Ariana rose ye. 

Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/    
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

Feel Free to Contact:

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   

FanPage - 
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...