Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 21 Februari 2014

Daftar 8Share dan share & upkan Earning

Saje nak share info 8share ni.. so usha step by step, terjumpa lak kat blog tiey tieysmilez.blogspot.com  pasal step by step. Memang superb step by step tie buat nie. Jom la usha ye

So, first step korang klik sini -----> http://bit.ly/Mfm2vp ( Bagi yang nak daftar Akaun 8share).
Second step, korang just follow step by step based on below pictures k. Tiey dah explain detail sngat dah tuu.
 1step- Sign up macam ajar kat bawah ye

2nd step

3rd Step

4th Step

5th Step

6th Step

7th Step

8th Step

So, macam2 cara nak tingkatkan earning. Tapi antara cara yang digalakkan oleh 8share, korang share kat fb dengan menggunakan kata2 yang menarik perhatian pengguna fb untuk klik iklan kita. 

kredit  tieysmilez.blogspot.com 

Iklaneka [ Masalah sembelit?? Tips nak elakkan sembelit ]  

Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir




Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   
FanPage -  

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

2 ulasan:

  1. 8share mcm churp churp jgk eh? tggu rm100.10 baru boleh cashout?

    BalasPadam
    Balasan
    1. lebih kurang la.. yg ni rm50 dah boleh cash out

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...