Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 22 Februari 2014

Borong Tasbih Digital dengan HARGA MURAH

Mother Nature needs you. Will you answer her call?  http://curium-cr.com/my-6164568
==========================================================================



Bagi yang tercari item untuk dijadikan doorgift, apakata usha tasbih digital dengan harga murah dan harga borong. Kalau nak murah lagi, beli 300pcs keatas ye.. dari kualiti 300pcs dan keatas adalah harga tetap dah. Takdapat nak tawar menawar, tapi insyaallah harga terbaik dan termurah ye. 

Iklaneka [ DHA dan EPA untuk perkembangan minda dimanja ]
Bagi pengguna dan pemborong tasbih digital, sila pm laju untuk dapatkan tasbih digital dengan harga yang paling murah dipasaran. Harga pasaran tasbih digital RM5 untuk retail satu pcs. Lebih banyak tasbih digital, lebih banyak dapat diskaun.
Dapatkan tasbih digital dengan harga yang sangat MURAH ye. Untuk borong 300pcs keatas, sangat2 dialukan untuk buat preorder. Saya mengalu2kan jenis orang yang sabar untuk join preorder sebab stok akan available dalam masa seminggu untuk preorder tasbih digital tapi harga takyah cakap, memang murah bebenor la untuk tasbih digital ni ye. Harga murah, mampu milik dan terendah hanya di Jom Singgah Shoppe




======================================================================
Tips/Info::

Masalah kelumur yang melanda. Jom baca tips kurangkan kelumur secara semulajadi ---》》 http://bit.ly/Mnvi0I ♥♥

Tips nak jimat bill tepon. jom guna yang free je ye.. --- http://curium-cr.com/my-6177808  ♥♥

Khas peminat burger Bigmac. Sapa Burger FREE?? -- http://curium-cr.com/my-6165530

Earth Hour Walk pada 29March2014. Jom check lokasi terlibat, kalu nak join sila isi form ye -- http://curium-cr.com/my-6139732
=======================================================================
Iklaneka [ Share dan dapat CASH?? Sapa nak KLIK TERUS ye ]





Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir







Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   
FanPage -  


https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...