Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 25 Februari 2014

Baju Lace yang menjadi favorite ramai..

Baju kurung lace antara item yang menajadi favorite ramai (ramai orang malaysia yang kurus2 ye). Baju lace sesuai untuk saiz M dan kebawah ye. L muat tapi ikut body sket ye. Jom la usha baju kurung lace yang comel, trendy dan yang paling penting sangat MURAH tau.

Yang atas ni antara baju lace yang terbaru tau. Lebih comel dan harga tetap sama ye. Apa yang beza innernya je. Untuk baju lace terbaru innernya agak berlainan dengan color lace yang kat luar tapi alhamdulillah ramai je yang suka warna2 nie tau. Bagi yang nak tengok baju lace pattern baru dengan lebih dekat boleh usha SINI

Iklaneka [ Tips kulit cantik berseri dari dalam hingga ke luar ]


Manakala baju lace jenis pattern lama innernya sama warna dengan inner kat dalam, so tak menonjol sangat. Warna baju lace yang masih available untuk pattern lama adalah baju lace hitam, darkblue, kelabu, turquiose, merah dan maroon. Jom la usha2 ye. Kalu dah berkenan sila pm lelaju ye.








Macamana proses men'usha' baju lac. Ada yang berkenan dihati tak bila tengok baju lace. Kalau dah berkenan sila pm lelaju ye. Jangan tunggu lama2, nanti ter sold out lak.

======================================================================
Tips/Info::

Masalah kelumur yang melanda. Jom baca tips kurangkan kelumur secara semulajadi ---》》 http://bit.ly/Mnvi0I ♥♥

Tips nak jimat bill tepon. jom guna yang free je ye.. --- http://curium-cr.com/my-6177808  ♥♥

Khas peminat burger Bigmac. Sapa Burger FREE?? -- http://curium-cr.com/my-6165530

Earth Hour Walk pada 29March2014. Jom check lokasi terlibat, kalu nak join sila isi form ye -- http://curium-cr.com/my-6139732
=======================================================================

Iklaneka [ Share dan dapat CASH?? Sapa nak KLIK TERUS ye ]






Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir




Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/
 http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85   
FanPage -  


https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...