Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 11 Februari 2014

Akasia Ariana Rose Minggu Akhir

kredit pic - https://www.facebook.com/TV3MALAYSIA

" #ArianaRose - Eeeiii Tasya ni! Geram pulak tengok ulat bulu naik daun! Kesian Ariana! Jom tengok apa reaksi Adam jam 7mlm sebentar lagi!"


https://www.facebook.com/TV3MALAYSIA

Bagi peminat setia cerita Akasia, Ariana Rose tentu tertunggu kul 7 petang kan. Maklum je la minggu akhir dah. Minggu depan dah cerita bagus. Takda hero2 yang hensem.. hahah. Ntah apa2 je adik beradik tiri Ariana ni, mengatal je. Mak diorang elok je ajar benda yang tak elok.

Jap lagi layankan aje ye. Layan je tapi kadang-kadang ter'emosi' gak..haha. Sabar je la. 

Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/    
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   


FanPage -  


https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe


6 ulasan:

  1. Biasalah sis, majoriti kat dalam drama mesti ada waktu yang tergedik-gedik, jahat la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau xper.. hahah.
      cerita je, tapi teremosi lak.. ok la.
      pelakon tu dah berjaya bawa watak jahat la kiranya

      Padam
  2. Eii siot gila hhahaha qila pulak emo ni hahaha

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. layan juga ye.. memang sweet je kalu dalam cerita nie.. uhuh

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...