Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 28 Februari 2014

Khasiat Buah Delima untuk ibu hamil

Khasiat Buah Delima Untuk Ibu Hamil - Buah delima adalah buah yang khasat dan kelebihan dari segi kesihatan dan terdapat pelbagai manafaat. Plus lak buah delima adalah makan sunnah Rasulullah.

Jom kembali kepada topik asal yang hendak diceritakan pasal Manfaat buah delima untuk ibu hamil. Untuk ibu hamil sangat disarankan mengambil buah delima ni ye kerana ianya sangat berguna bagi kesihatan baby dalam kandungan anda.


Ilustrasi Ibu Hamil
[ Info Kesihatan : Fakta Menarik tertarik Vitamin C (Vitamin Kecantikan) ]

Khamis, 27 Februari 2014

Khasiat Jus Lemon untuk kecantikan kulit

Pepagi mencari info berkenaan khasiat jus lemon, maklum je lah jus lemon dah jadi favorite lak sekarang.. minum jus lemon suam pagi dan malam memang sangat best. Yang memang sedia maklum lemon memang kaya dengan vitamin c, antioksidan dan pelbagai sumber lain. Fokus yang sebenar nak bakar lemak sebenarnya. Terjumpa lak artikel kat hmetro.com berkenaan khasiat untuk kecantikan kulit, memang best ahh artikel ini. Jemput baca ye. Semoga teruja nak amalkan jus lemon bila dah khasiat lemon untuk kecantikan kulit.

Kulit putih bersih, tanpa sebarang noda yang mampu mencacatkan penampilan wajah menjadi idaman setiap wanita. Tidak kira apa latar belakang seseorang itu, semua menginginkan rupa paras sempurna.
Keinginan memiliki kulit cerah terutama di kalangan wanita di negara Asia membuatkan ramai mencuba pelbagai bahan kosmetik dan teknik supaya kelihatan menawan.


Ada yang mengeluarkan perbelanjaan besar untuk mencapai tujuan itu. Malah ada sanggup mengambil risiko memakai produk yang mempunyai bahan kimia terlarang hydroquinone, asalkan kulit mereka menjadi cerah

[ Info Kecantikan : Petua Tampil Cantik Berseri ] 

Tips Nak Bangun Solat Tahajjud



Saja nak google info pasal tips nak senang bangun tahajjud, maklumlah bangun tengah malam tak semua mampu nak lakukan. Yang betul2 ada kekuatan je boleh kalahkan nafsu tidur semua. Semoga ALLAH memberi kekuatan kepada ku juga... AMIN. Peringatan untuk diri sendiri juga sebenar dalam mengejar redha ALLAH. Masih berusaha untuk bangun solah tahhajud. Kebetulan terjumpa artikel yang menarik dr blog ustazlove.com , Semoga bermanfaat ye.


Bila kita dengar kehebatan tahajjud dan kehebatan mereka2 yang menjaga tahajjud ini, kita pun terasa nak melakukan solat tahajjud. Tapi disebabkan kita tak mengikuti tips2 yang betul, solat tahajjud dan qiamullail telah mendatangkan fitnah pula kepada kita kerana prestasi kerja / pelajaran kita merosot disebabkan tidur terganggu. Maka, amat penting untuk melakukan persediaan sebelum menunaikan solat tahajjud. Walaupun solat tahajjud itu sunat, tetapi ganjarannya memang besar.. dan untuk melakukan perkara yg besar, persediaan juga kena dilakukan dengan teliti.

[Info Sihat : Kesuburan vs Kehamilan

Rabu, 26 Februari 2014

Lolipop dress yang gojess..





Semua warna available kecuali no 4 (darkblue) yang sold out untuk lolipop dress. Lolipop dress memang cantik dengan tone warna yang cantik menarik lak tu. Antara  lolipop dress yang paling laris adalah no2, 5 dan 8 sebab color lembut kan. Tapi yang pasti semua pun cantik je  lolipop dress.

 [ Info Sihat : Ketahui punca denggi dan cara mencegahnya ]

Tujuh Sunnah Hebat Rasulullah SAW

Sharing dr Ustaz Don Daniyal mengenai 7 Sunnah Hebat. Semoga bermanfaat untuk kita semua ye. Jom baca ilmu yang menarik dan patut dikongsikang dengan lebih ramai orang.. insyaallah




Dalam kehidupan sehari-hari ada kala kita mungkin telah melampaui batas. Imaginasi kotor, percakapan dan perbuatan yang tidak betul menjadikan kita selalunya semakin jauh dengan Allah SWT. Tetapi itulah kita manusia, tak lari dari kesilapan..dan mujurlah Allah selalu membuka pintu taubat kepada kita, agar dapat kita meneruskan perjalanan menuju akhirat dengan lebih berkat. Hendaknya kita sekurang-kurangnya selalu menjaga Tujuh Sunnah Nabi setiap hari. Ketujuh2 sunnah Nabi SAW itu adalah:

Pertama:

Tahajjud, kerana kemuliaan seorang mukmin terletak pada tahajjudnya. Pastinya doa mudah termakbul dan menjadikan kita semakin hampir dengan Allah.

[ Info Sihat : Vitalea Shaklee adalah Multivitamin pertama dicipta didunia ]

Selasa, 25 Februari 2014

Baju Lace yang menjadi favorite ramai..

Baju kurung lace antara item yang menajadi favorite ramai (ramai orang malaysia yang kurus2 ye). Baju lace sesuai untuk saiz M dan kebawah ye. L muat tapi ikut body sket ye. Jom la usha baju kurung lace yang comel, trendy dan yang paling penting sangat MURAH tau.

Yang atas ni antara baju lace yang terbaru tau. Lebih comel dan harga tetap sama ye. Apa yang beza innernya je. Untuk baju lace terbaru innernya agak berlainan dengan color lace yang kat luar tapi alhamdulillah ramai je yang suka warna2 nie tau. Bagi yang nak tengok baju lace pattern baru dengan lebih dekat boleh usha SINI

Iklaneka [ Tips kulit cantik berseri dari dalam hingga ke luar ]

Amalan Pemakanan Sunnah Rasulullah S.A.W

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Apa kabar harini? Harap sihat2 hendaknya.
 
Pagi jejalan kat blog atau lebih dikenali blogwalking, terjumpa pasal pemakanan sunnah atau lebih dikenali dengan diet Rasulullah SAW. Kalau kita memang makan je, tibai je kan. Bukan apa, kekadang lupa itu yang jadi ntah apa2 kan seperti makanan darat campur dengan makanan laut. Sebenar memang tak elok ye.. baca seterusnya kalau nak tau kenapa.
 
 Apa2 pun jom la kita usha amalan pemakanan sunnah Rasulullah SAW, semoga bermanfaat ye. Sharing dari blog amyvtec.blogspot.com
 
 


1. JENIS MAKANAN

Rupanya tanpa kita sedari, dalam makanan yang kita makan sehari-hari, kita tak boleh sembarangan. Hal
inilah penyebab terjadinya berbagai penyakit antara lain penyakit kencing manis, lumpuh, sakit jantung, keracunan makanan dan lain2 penyakit. Apabila anda telah mengetahui ilmu ini, tolonglah ajarkan kepada yg lainnya.

Iklanekaka [  Punca dan Penawar Denggi ]



Isnin, 24 Februari 2014

10 Tips Rambut Cantik dan Sihat.



Jom baca tips untuk dapatkan rambut yang sihat tak kira rambut Panjang, pendek, lurus atau kerinting, setiap orang tidak kira lelaki mahupun perempuan menghabiskan masa dan tenaga untuk mendapatkan rambut yang sihat. Ada yang sanggup berbelanja ratusan ringgit setiap bulan ke salun hanya untuk mendapatkan rawatan terbaik demi makhkota diri semulajadi ini.

Ketahui cara ringkas untuk rambut yang kekal sihat dengan tips berikut;

1. Ikan salmon dan telur antara sumber protein yang baik untuk rambut anda.

2. Gunakan shampu dan pelembap yang sesuai dengan jenis rambut. Ingat, jangan selalu menukar shampu!

3. Makanan seimbang dan tidur yang cukup antara faktor penting dengan kesihatan rambut anda.

4. Untuk mendapatkan rambut yang kuat dan panjang, elakkan dari merokok, minum minuman berkafiena juga berkarbonat.

Iklaneka [ Tips Kesihatan keluarga bahagia ]

Ahad, 23 Februari 2014

Cuti-cuti Malaysia :: Cameron Highland

Berikan si manja dengan hadiah yang paling menarik --- http://bit.ly/1gOpU2q
=========================================================================

Wow tak sabar rasanya nak berjalan and stay kat cameron bulan 4 nie. Teruja lak. Last jejalan kat Cameron Highland masa hada umur 5bulan lebih kurang iaitu July2011. Tapi sekarang hada dah 3tahun, lama dah tak berjalan2 rasanya...sian hada. Selalu gi jejalan balik hari je cameron sebab perjalanan dalam 2jam gitu je.

Tapi kali ini dah siap booking hotel. Semoga Allah akan permudahkan untuk trip kali ini. Saja teringat masa trip ke cameron tahun 2011 yang lalu.. jom la usha gambar yang tak seberapa ini. Masa ini adik join sekali.



Iklaneka [ Berikan si manja dengan hadiah yang paling menarik --- http://bit.ly/1gOpU2q ]

Sabtu, 22 Februari 2014

Borong Tasbih Digital dengan HARGA MURAH

Mother Nature needs you. Will you answer her call?  http://curium-cr.com/my-6164568
==========================================================================



Bagi yang tercari item untuk dijadikan doorgift, apakata usha tasbih digital dengan harga murah dan harga borong. Kalau nak murah lagi, beli 300pcs keatas ye.. dari kualiti 300pcs dan keatas adalah harga tetap dah. Takdapat nak tawar menawar, tapi insyaallah harga terbaik dan termurah ye. 

Iklaneka [ DHA dan EPA untuk perkembangan minda dimanja ]

Skirt Pallas yang cantik dan sesuai untuk saiz plus2.

Bagi peminat skirt yang saiz plus2, apa kata usha skirt pallas yang cantik menarik ini ye. Didatangi dengan 6 warna yang menarik ye iaitu coklat, kelsbu, purple, kuning mustard, pink dan hitam. Sesuai untuk pemakai yang saiz plus2 juga tapi shape pallas mugkin berkurangan kat area pinggul. Lain2 takda masalah, memang comel la.

Jom usha seluar pallas yang cantik menarik ini ye.

Seluar Pallas - Coklat, Kelabu, Purple, Kuning Mustard, Pink dan Hitam

Jom usha seluar pallas untuk setiap warna lak ye. Mana tau ada yang berkenan dihati.

Seluar Pallas Hitam
 Iklaneka [ Masalah Kolestrol?? Apakata try Omega Guard ]

Seluar Pallas lebih cantik dan besar berbanding Seluar Pallazo

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pagi2 ini nak update pasal seluar pallas, stok terbaru untuk saiz plus-plus ye. Saiznya lebih besar dari seluar pallazo tau, muat sampai 3XL ye. Insyaallah saiz akan diupdate kemudian ye.. Tapi yang pasti memang muat  untuk saiz plus-plus. Maaf kalau gambar tak memuaskan ye. Tapi itu antara pic yang terbaik..huhu.

Seluar Pallas - Baby Blue, Dark Grey, Purple, Pink, Hitam, Merah, Coklat


Jom usha setiap warna lak ye. Kalau ada berkenan sila PM lelaju ye.

Seluar Pallas Coklat
 Iklaneka [ Perlu ke Makanan Tambahan??

Jumaat, 21 Februari 2014

Daftar 8Share dan share & upkan Earning

Saje nak share info 8share ni.. so usha step by step, terjumpa lak kat blog tiey tieysmilez.blogspot.com  pasal step by step. Memang superb step by step tie buat nie. Jom la usha ye

So, first step korang klik sini -----> http://bit.ly/Mfm2vp ( Bagi yang nak daftar Akaun 8share).
Second step, korang just follow step by step based on below pictures k. Tiey dah explain detail sngat dah tuu.
 1step- Sign up macam ajar kat bawah ye

Hanya dengan SHARE, boleh dapat DUIT FREE




Iklaneka [ Jom KURUS dengan natural Supplemen ]

Tips untuk khusyuk dalam berdoa.

Sharing is caring. Tips untuk khusyuk berdoa. Semoga bermanfaat ye.


Iklaneka [ Masalah sembelit?? Jom baca info untuk elakkan sembelit ]

Rabu, 19 Februari 2014

Baju lace terbaru. Lebih cantik menarik

Bagi peminat baju lace, apakata usha baju lace terbaru. Inner berlainan dengan lace, agak cantik menarii gak la. Ada 5 warna menarik semuanya iaitu hitam, peach, cream, mint dan brown.


Baju lace dengan padanan skirt mermaid serong yang gojess.

Pemenang "GA Sempena Anniversary JS Shoppe"

Alhamdulillah GA dah lama tamat tapi harini baru berkesempat nak update pemenang. Sila tengok2 ye mana tau anda adalah salah seorang pemenang.




Pemenang Hadiah UTAMA

1- Jubah Lyra 2tone



Ni nama blog untuk yang menang JUBAH LYRA ye. Owner blog sila tuntut hadiah secepat mungkin.
  1. http://ainexo96.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  2. http://vidolaaa.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
  3. http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html
Iklaneka [ Tips cantik dari dalam hingga ke luar ]

Restok Baju lace dan tasbih digital


Alhamdulillah, semalam berkesempatan restok tasbih digital dan baju lace yang dah sold out tapi baju lace terbaru lain sket warna inner dalam. Warna memang cantik menarik tau. 

Jom usha baju lace yang terbaru ye.

Baju lace  - hitam, peach, cream, brown dan mint

Iklaneka [ Shaklee HALAL ke?? Gunakan tanpa was2 ye. SHAKLEE HALAL ye ]

List Peserta GA sempena Anniversary Admin



Maaf seandai lambat sangat update data terkini sebab cuti lama kat kampung dan balik je selangor, semua family member deman lak. Tak sempat nak update apa2 pun.. huhu. Untuk post kali ini, nak update list peserta dulu ye. Insyaallah esok akan diumumkan pemenangnya, semoga akan dipermudahkan ye. Maaf sebab intai2 gitu je.. tak sempat nak intai semua ye.

Kelebihan COKLAT untuk Kesihatan



Khasiat Coklat :Anti depresi, karena coklat memiliki bahan dasar : Theobromine (600 mg) Yang dapat menstimulasi jaringan saraf dan jantung. Caffeine (70mg) dapat berfungsi sebagai anti depressant. Serotonine (3mg)  

Merupakan anti stress neurotransmite. Tyramine (2mg Dari Amino acid) 

Memperbaiki fungsi kerja jantung, dengan kandungan flavonoid didalamnya.

Iklaneka [ 10 sebab anda wajib ambil supplemen. Yang penting NATURAL SUPPLEMEN ye]

Selasa, 18 Februari 2014

Restok APPLE Learning Holy Quran Machine

 
 
Apa yang best Apple Learning Holy quran ni ye. APPLE LEARNING HOLY QURAN MACHINE merupakan alat permainan ilmiah kanak-kanak yang berkonsepkan Islam. Ia direkabentuk menyerupai replika buah epal yang sangat ringan sesuai dibawa ke mana sahaja. 

Didatangkan dalam pilihan warna menarik (oren/kuning/hijau) sesuai untuk menarik minat kanak-kanak mempelajari asas Al-Quran khususnya doa-doa harian, surah-surah pendek dan bacaan dalam solat. Sangat praktikal dimiliki oleh setiap kanak-kanak dalam usaha memupuk minat mereka mengamalkan cara hidup Islam dalam kehidupan seharian. Sesuai dijadikan hadiah atau cenderahati kerana rekabentuknya yang menarik dan disukai kanak-kanak. 

Jumaat, 14 Februari 2014

Jom usha INNER MAGIC


Stok terbaru inner magic untuk pengemar yang pakai inner tapi jangan risau shape memang cantik bila pakain inner magic. Sama macam dalam gambar yang model pakai inner magic, muncul elok je kan. Senang dibasuh. Masuk mesin basuh pun takda masalah.. tetap muncung macam itu jugak inner magic.
Warna available untuk inner magic adalah:
black, 

dark grey, 
light grey, 
light brown, 
dark brown, 
dark pink, 
dark purple, 
dark blue, 
orange, 
mustard

Khamis, 13 Februari 2014

Episod Akhir ARIANA ROSE


Rasanya semua orang layan episod ariana rose kan. Minggu depan dah cerita lain ye. Apa yang best dalam episod akhir Ariana Rose ini ye. Sweet Tengku Adam siap mainkan piana untuk pengantin perempuan. Part jumpa harith, liyana dan sophie yang best. 

Asma Al Husna : Fadhilat Al-Malik

  1. AL-MALIK (Yang maha Merajai)
     
    Dialah yang merajai segala Raja dan Orang yang berkuasa di bumi ini. Dia yang menguasai segala kekuasaan yang ada dibumi ini bahkan diseluruh alam semesta, semua jabatan, kekuasaan, kewenangan, kedudukan dan kemuliaan ada dibawah kekuasaan-Nya.
    Tidak ada yang lebih berkuasa daripada-Nya. Jika didunia ini kita banyak menjumpai orang yang berkuasa, memiliki kewenangan dan jabatan yang tinggi, memiliki kewenangan dan kekusaan mengatur segala sesuatu, maka Allah lebih kuat dan lebih berkuasa dari semua itu. Sebagai yang paling berkuasa diseluruh jagat semesta raya, maka Dialah yang kuasa pula mencabut dan memberi kekuasaan pada siapa yang dikehendakiNya

Rabu, 12 Februari 2014

Sweet Sangat cerita ARIANA ROSE


Sweet sangat hero dan heroin cerita Ariana Rose ini kan, haha. Maklumlah cerita always romontic kan.. sweet sangat tapi cerita lebih kurang dengan novel gak. Kalau dah baca novel macam tak teruja sangat lak sebab dah tau whole story..hahha.

Apple Learning Machine untuk si manja anda.



Jom dapatkan apple learning untuk si manja. Insyaallah harga murah untuk apple learning machine. Sesuai untuk si manja anda yang masih dalam proses pelajari ilmu islamic seperti ayat pendek, nasyid dan doa harian.

Selasa, 11 Februari 2014

Settle urusan jual beli tasbih digital



Alhamdulillah..settle urusan jual beli tasbih digital. Kebetulan ada stok tasbih digital yang bawa balik kat kampung yang berbaki 160pcs sahaja. Asal2 customer ni nak 200pcs tapi stok tasbih digital sold out lak. Stok tasbih digital yang sempat angkut sekotak je aka 250pcs.

Akasia Ariana Rose Minggu Akhir

kredit pic - https://www.facebook.com/TV3MALAYSIA

" #ArianaRose - Eeeiii Tasya ni! Geram pulak tengok ulat bulu naik daun! Kesian Ariana! Jom tengok apa reaksi Adam jam 7mlm sebentar lagi!"

Baju Lace yang comel dan Harga MURAH

Alhamdulillah, baju lace antara yang paling lama dipasaran Jom Singgah Shoppe dan masih mendapat sambutan yang sangat2 positif. Jom usha baju lace yang sentiasa mendapat sambutan iaitu baju lace hitam dan darklue.

Bagi yang suka baju lace warna boleh usha dan dapatkan dengan harga yang sangat murah untuk baju lace. 

Pm lelaju ye 0199517292.



Baju lace hitam dan padanan skirt mermaid



Tasbih Digital dengan harga Sangat MURAH




Lama rasanya tak up post pasal tasbih digital. Tapi jangan risau sebab tasbih digital di Jom Singgah Shoppe antara yang paling murah setakat ini. Memang tasbih digital yang termurah untuk para pemborong dan yang doorgift untuk kenduri kendara ye.

Kelebihan Istighfar


25 Kelebihan Istighfar



Di zaman yang serba mencabar ini ada baiknya kita menjadikan Istighfar sebagai salah satu amalan kita, Untuk lebih membuat kita bersemangat melakukannya, berikut adalah huraian kelebihan dan manfaat dari berIstighfar.
1. MENGGEMBIRAKAN ALLAH
Rasulullah s.a.w bersabda, “Sungguh Allah lebih gembira dengan taubat hamba-Nya daripada kegembiraan salah seorang dari kalian yang menemukan untanya yang hilang di padang pasir.” (HR. Bukhari dan Muslim).
2. DICINTAI ALLAH
Allah berfirman, “Sesungguhnya Allah mencintai orang-orang yang bertaubat dan mencintai orang-orang yang mensucikan diri.” (QS.al-Baqarah: 222). Rasulullah bersabda, “Orang yang bertaubat adalah kekasih Allah. Orang yang bertaubat atas dosanya, bagaikan orang yang tidak berdosa.” (HR.Ibnu Majah)

Isnin, 10 Februari 2014

Misteri Surah Alfatihah






Janji Allah Itu Pasti.

MISTERI SURAH ALFATIHAH

1 - AL-FATIHAH Baca 14 kali sebelum tidur: Suami dan anak-anak akan mengingati kita selalu

2 - AL-FATIHAH Baca 41 kali tiup dalam air dan minum serta buat air mandian: Melepas-kan rasa sakit dalaman

3 - AL-FATIHAH Baca 7 kali dan usap di kepala setiap pagi dan sekali sebelum tidur. Kepada orang berpenyakit mental

Asma Ul Husna : Fadhilat Ar-Rahim



Ar-Rahim, Yang Maha Mengasihani lagi Maha Penyayang. Antara kelebihan jika kita mengamalkan zikir Asma' ini yang dapat kita ambil sedikit pengetahuan ialah,

1)Melembutkan hati
Baca Ya Allah Ya Rahim 100 kali sehari atau lebih selepas solat fardu, dengan izin Allah hati kita akan menjadi lembut dan akan menyayangi orang lain.

Ahad, 9 Februari 2014

Jom usha Skirt Mermaid serong yang gojess..



Peminat skirt mermaid ala skirt salamo gitunya. Apa kata usha2 skirt mermaid serong yang gojess.

Material skirt mermaid ini adalah lyra berkualiti. Dan free saiz sehingga saiz XL. Warna pilihan memang banyak.. jom pilih kat link sini http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2013/12/skirt-mermaid-serong-js0950-yang-cantik.html

Sabtu, 8 Februari 2014

Long Dress Floral JS0175

Dress yang terbaru di Jom Singgah Shoppe dan Boutique. Bagi yang peminat dress labuh, apakata usha laju2 ye. Dress labuh ala floral gitu yang menjadi pujaan. Ada 4 pilihan warna yang menarik untuk dress labuh. Harga untuk dress mesti harga dress murah di Jom Singgah Shoppe dan Boutique. 



Dress labuh free saiz sampai saiz 44 dan ada butang kat depan (elok sesangat untuk ibu2 yang menyusu ye).

Apa2 jom tengok ukuran dulu la ye::

Bahu : 15"
Labuh Dress : 56"
Labuh Tangan : 24"
Dada : 38"
Pinggang : 38"


Material Cotton High Quality

Saiz : Free saiz sehingga saiz 44

Asma Ul Husna : Fadhilat Ar-Rahman




1. Al Rahman

The Most Merciful

Yang Maha PengasihPemberi rahmat, kenikmatan dan kemakmuran kepada makhluknya tanpa perbezaan.
.
Fadhilat Ar Rahman
  • Dizikirkan ‘Ya Rahman’ setiap lepas solat sebanyak 100 X, Insya’Allah, akan dapat menghakis sifat ‘keras hati’ dan sikap tidak bertimbng rasa.
.

Jumaat, 7 Februari 2014

Feedback customer pasal Baju lace

Bagi peminat baju lace boleh usha2 ye. Mana tau ada yang berkenan dihati dan mata memandang..haha. tapi yang pastu customer memang sukakan baju lace. Bila dapat je terus snap bagi saya.. As seller.. memang suka sangat ka bila customer menyukai baju lace.



Rabu, 5 Februari 2014

Asma Ul Husna : Fadhilat serta khasiat Asma ul Husna


Assalamualaikum dan selamat pagi.


Allah s.w.t. telah berfirman yang bermaksud:

"ALLAH mempunyai Asmaa-Ul-Husna (nama-nama yang agung yang sesuai dengan sifat-sifat ALLAH S.W.T.), maka bermohonlah kepadaNya dengan menyebut asmaa-ul-husna itu." - (Surah Al-A'raf:180)

"Katakanlah: "Serulah ALLAH atau serulah AR-RAHMAN. Dengan nama yang mana saja kamu seru. Dia mempunyai al asmaul husna (nama-nama yang terbaik)

Selasa, 4 Februari 2014

Pre Order item skirt dan seluar dewasa ( 8Feb - 12Feb2012)

Bagi peminat seluar pallazo lyra plain, seluar pallazo kain rayon, seluar alladin plain (rayon), skirt pallazoskirt kembang dan skirt mermaid, boleh usha dan buka untuk preorder dengan min 6pcs sahaja dengan harga yang sangat berpatutan ye dan full payment, insyaallah dalam 2-3hari akan pos direct pada tarikh 8feb to 12feb2014 sahaja.


Usha seluar pallazo -->> KLIK SINI

Restok Seluar Pallazo dan Skirt Pallas (design terbaru)

Alhamdulillah, sambutan seluar pallazo plain masih mendapat sambutan ramai walaupun banyak patern pallazo corak2 gitu. Tak restok tak banyak warna gak la, antara warna yang sembat dirembat seluar pallazo hitam, dark choclate, pink dan kelabu. Lain warna tak available untuk sementara (sebab rehat 2minggu, insyaallah 2 minggu stok lain2 available ye)

Jom usha gambar ye. Antara item yang ada in hand setakat ini ada no 1, 5, 9 dan 10. Seluar pallazo biru Electric (no 8) antara yang sangat hot sebab nak restok banyak kali tapi asyik sold out je.


Jom la usha seluar pallazo mana warna yang berkenan dihati.


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...