Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 6 Januari 2014

Upin ipin.. hada owh hada.

Alhamdulillah selamat sampai kat rumah mak belah laki dalam kul 1pgi tadi tapi hada taknak tidur lak sebab dah lama tidur dalam keta atau dengan kata lain sepanjang perjalanan dari batang kali selangor dan sampai ketereh, kelantan ni juga terlena walaupun ada sedar sekali dua kali.

Nak tau hada buat apa kalau mata dia tak ngantuk?? Layan cerita upin ipin.. aduh, mami nya kena teman gak. Kalau tak, tak mana-mana main nanti. Malam macam ni pun hada suka main air, tu yang risau sesangatnya.



Tengoklah budak kecik yang khusyuk layan cerita upin ipin ni. Mami layan update blog mana yang patut.


Sekarang memang favorite hada layan cerita upin ipin. Bangun tido nak upin ipin.. tengahari dan petang pun layan upin ipin. Yang pasti 2-3sesi juga layan cerita upin ipin la.


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/   http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 

Feel Free to Contact:

 

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   



FanPage -  





  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...