Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 3 Januari 2014

Tshirt cantik untuk si cilik anda..

Alhamdulillah, stok terbaru tshirt (unisex) untuk si manja anda. Pasti comel kalau si manja yang berumur dalam linkungan 1-4 tahun memakainya sebab siap ada toing toing lagi kat belakang (sila refer gambar ye).

Untuk tshirt ni, ada 2 pattern ye iaitu 1 design long sleeve dan 3 design short sleeve ( dengan kata lain takda lengan, sesuai sangatlah untu si manja pakai waktu siang). Terdapat 2 saiz sahaja iaitu S (1-2tahun) dan M (3-4tahun). Jap lagi tengok ukuran ye.

Tshirt Long Sleeve
Ukuran untuk tshirt ini adalah::

S -->> Bahu 9.5", Labuh Tangan 9.5" Labuh Baju 14" Labuh Seluar 19" Pinggang 14"
M -->> Bahu 11", Labuh Tangan 11" Labuh Baju 17" Labuh Seluar 21" Pinggang 16"






Manakala untuk ukuran short sleeve lak adalah ::

S -->> Bahu 9", Labuh Baju 14" Labuh Seluar 11" Pinggang 13"
M -->> Bahu 10", Labuh Baju 15.5" Labuh Seluar 13" Pinggang 16" 


Comel2kan tshirt untuk si manja..apa lagi sila beli sepasang untuk si manja anda

Toys & Education untuk Si manja::

Softbook Islamic
Apple Learning Holy Quran




Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/    
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 
Feel Free to Contact:
 
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   


FanPage -  


  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. maaf ye sbb lupa letak harga lak..
      long sleeve rm35
      short sleeve rm33
      free postage
      kalau dekat batang kali boleh self pick jimat tang postage..

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...