Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 13 Januari 2014

Sweet betul Tengku Adam dalam Ariana rose

Dah last baru tengok.. wah sweetnya. Makan kat restoran mewah pastu siap nak suap2. Ariana taknak suap, merajuk lak. Haha.

Siap mainkan piano untuk Ariana rose lagi. Betul ke tengok ariana rose siap usap pipi tengku adam atau pun sekadar berangan?? Tak terperasan lak. Maklumlah layan cerita sambil layan tepon kejap kan..

Perempuan gedik "Nabila" asyik kacau tengku adam je.. ntah apa2 tapi memang jadi watak nabila kat dalam nie. Bila orang menyampah makna wataknya sangat berkesan dihati peminat..


Layankan aje. Esok cerita bersambung lagi ye.. habis sudah..

Salam Sayang  
Mazlina aka Mcna



Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye 

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
 
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   


FanPage - 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
Anda mungkin juga meminati:

2 ulasan:

  1. Haha thu xpe.sy pn ske part adam merajuk tu..kiki..comel

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau xper..haha. kalau dah terjebak memang gini la rupanya

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...