Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 4 Januari 2014

Stok Apple Islamic, Alphabet & Numberical Digital dah sampai ye


Alhamdulillah, stok baru untuk Apple Islamic Holy Quran. Jom pakat borong dan beli untuk hadiahkan pada si manja anda. Apa yang best sangat pasal Apple Islamic Holy Quran ni ye. Ada surah pendek, nasyid, doa harian, abc dan pelbagai lagi. Elokkan beri yang berfeada pada si manja untuk dijadikan radio si manja sepanjang hari dan sebelum tido. Yang pasti lebih selamat berbanding telepon dan tablet sebab takda sumber radiasi semua tu.

Apple Islamic Holy Quran

Atas ni adalah Apple Islamic Holy Quran ye. Siap ada projection lagi memang cantik kalau dijadikan sebagai lampu tido juga.


Jom usha Alphabet dan Numberical Digital card ye. Sesuai untuk pembelajaran si manja anda.


Numberical Digital Card

Alphabet Digital Card

Kalau berminat nak dapatkan semua item ni dengan harga terbaik dari Jom SInggah Shoppe ye.


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com  


http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   

FanPage -  



  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...