Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 23 Januari 2014

Skirt Mermaid serong (Free Saiz untuk XL kebawah)


Bagi peminat skirt mermaid serong yang gojess habis nie, silalah usha mana warna yang berkenan dihati. Insyaallah harga skirt mermaid antara yang terMURAH dan teRENDAH setakat ini. Harga mungkin lebih kurang kat kedai tapi bg special FREE POSTAGE. Jimat masa dan minyak, harga tentu sama dah..

erong JS0950 yang cantik menawan

skirt mermaid serong

Jom usha skirt mermaid serong yang sememangnya cantik menawan. Pilihan warna pun banyak. Ada 12 warna semuanya tapi tak semua gambar ada ye. Sesuai untuk saiz XL kebawah ye. Kalau nak tengok pic skirt mermaid serong setiap warna boleh usha SINI

Antara warna skirt mermaid serong adalah:

1-Hitam

2-Dark coklat

3-Coklat muda

4-Gold

5-Biru Electric

6-Dark Purple (sold out untuk sementara)

7-Kuning Mustard

8- Oren

9-Merah

10 - Shocking Pink

11- Hijau Turquiose

12- Kelabu

Kalau dah berkenan, sila lah PM lelaju2 ye.

Salam Sayang 

Mazlina Mohd Nazir
 


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye

 

 

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  

http://sharecrite.blogspot.com/  
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/


 
Feel Free to Contact:
 
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85


FanPage - 


https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...