Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 8 Januari 2014

Rindu kat hada la pulok..

Baru je petang tadi anak dara sorang tu ikut baba balik umah mak mertua.. dah rasa rindu lak. Walaupun kekadang terpaksa jadi ibu "kejam" dek perangai anak tapi perasaan sayang memang ada sebagai seorang ibu. Kekadang kita takleh nak ikut sangat kehendak anak.. takut jadi mual dan taknak dengar kata on the future.



Malam ni dah takda budak kecik yang menghadap n tidur dengan cerita upin ipin lagi nye..
Takda la bangun2 je terus cakap "nak egok upin ipin" atau bahasa lebih dipahami nak  tengok upin ipin. Tiap masa asyik duk minta nak tengol upin ipin je anak dara ni sorang.


Salam sayang, Mazlina Mohd Nazir


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/   http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 

Feel Free to Contact:

 

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   



FanPage -  





  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...