Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 27 Januari 2014

Giveaway Sempena Anniversary Owner & Besday Hada Jom Singgah Shoppe

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Lama dah siapkan poster ini tapi baru harini ada masa untuk meng'post' pasal giveaway. Bagi peminat dan suka join GA, apa lagi sila usha dan join ye. Syarat insyaallah memang simple je. Ga ini sempena anniversary admin dan besday anak dara sorang nie. Memberi sekadar mampu je. Lagipun lama rasa menyepi dari sebarang GA, banyak sponsor hadiah kat GA orang lain je. Harga setiap item akan lebih tarik menarik ye. Memang super-super MURAH dan harga terendah untuk semua ye.




Kalau berminat meh join dan ramaikan GA dari Jom Singgah Shoppe ye. Syarat nak join::

1- Buat Tajuk GA "GA Sempena Anniversary JS Shoppe"
2- Buat post yang menarik tertarik ye.. ala2 review pasal blog  Jom Singgah Shoppe , masukan banner dan komen link post ye
3- Wajib Follow Jom Singgah Shoppe & Jom Singgah dan LIKE fanpage Jom Singgah Shoppe
& Jom SINGGAH
4- Bermula pada harini dan berakhir pada 15FEB2014
5- Insyaallah semua orang boleh dapat hadiah


Setakat ini, itu je syarat untuk GA yang simple ini.

Hadiah UTAMA

1- Jubah Lyra - 3 Helai
2- Blouse Peplum Double layer - 2helai (Oren dan Merah)


Ukuran untuk jubah lyra ini adalah::
Bahu 15"
Dada 36"
Labuh 56"
Labuh tangan 23"



Ukuran untuk blouse peplum double layer

Bahu  13-16"
Dada 34'

Baju ni stretachable ye dan  Sesuai untuk L kebawah ye.

Insyaallah selebihnya akan mendapat FREE GIFT dari  Jom Singgah Shoppe
Kalau nak hadiah percuma, meh la JOIN GA ini ye. Senang dan mudah je.

LIST PESERTA --->> KLIK SINI 

Iklaneka [ Masalah kulit berjerawat?? Apakata cure dari dalam dengan natural supplemen.]


Salam Sayang 


Mazlina Mohd Nazir
 



Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye


 


 


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 




 
Feel Free to Contact:
 
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85



FanPage - 



https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

31 ulasan:

  1. join

    http://diyanawan.blogspot.com/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  2. salam, tamat 15 feb pkul brape?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam.. habisnya 15feb tu.. tamatlah juga GA ini

      Padam
  3. saya join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  4. join..bismillah..
    http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  5. http://www.syuhadasalleh.my/2014/01/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  6. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/01/giveaway-sempena-anniversary-owner.html

    BalasPadam
  7. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/01/giveaway-sempena-anniversary-owner.html

    BalasPadam
  8. wahhh insyaallah pasti join sbkm 15 feb =)

    BalasPadam
  9. saya join
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  10. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  11. saya join sis,
    http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum, saya join :) Harap ada rezeki, Aaminn :)

    http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  13. Saya join . Nak jubah lycra hehe .

    http://vidolaaa.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  14. Syaza Join ^^

    http://sayasukagiveaways.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  15. Bismillah.
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    Hope ada rezeki di sini :)

    BalasPadam
  16. http://sayasukaimaginasi.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  17. saya join :))

    http://wheniaminyourthoughts.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  18. saya join!
    http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  19. Joined ;] harap bertuah. ameen!
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  20. joined... ^_^

    Blogger ID: Nisa Greennnpanda
    FB ID: Karen Nisa
    Link: http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  21. Ana join..
    http://nenektanjung.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  22. http://siniadagiveaway.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  23. http://giveawayterbaik.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  24. http://idreyldreams.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  25. http://ainexo96.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  26. joined
    http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  27. Hajar join ! Even last minute sikit tapi kita tetap semangat nak join :D

    http://hajarhikaru.blogspot.com/2014/02/ga-sempena-anniversary-js-shoppe.html

    BalasPadam
  28. terima kasih sebab join GA admin dan maaf sebab lambat update info

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...