Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 4 Januari 2014

Customer suka, owner lagi suka

Alhamdulillah.. suka sangat bila ramai customer yang sukakan fishtail chiffon cross. Dulu memang banyak warna dalam 7 warna iaitu purple, merah, hitam, pink, coklat, hijau turquiose dan dark blue.

Alhamdulillah sambutan sangat positif tu yang tinggal merah, hitam dan pink je.


Customer siap bagi gambar special utk tatapan semua customer Jom Singgah Shoppe. Jom usha mana yang berkenan di hati ye.


Kalau rasa berkenan di hati cepat2 usha fishtail chiffon cross srce0156 ye. Harga terbaik, terendah dan termurah tau.


Darkblue dah sold out ye. Yang tinggal hanya 3 warna sahaja iaitu hitam, merah dan pink sahaja. Jom usha dan dapatkan dengan harga terbaik. Free saiz dan muat sehingga saiz XL ye iaitu 44. (Model saiz L dengan ketinggian 164cm ye)

Kalau berminat baik pm laju2 ye.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
 
http://www.jomsinggah.com   http://sharecrite.blogspot.com/     http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 
Feel Free to Contact:
 
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   


FanPage -  


  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...