Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 6 Januari 2014

Ariana Rose lagi.. terjebak sudah

Alahai che mek molek sungguh2 dah terjebak sudah denvan cerita Akasia Ariana Rose. Sememang akan jadi bualan semua yang minat dengan cerita Ariana Rose. Specialkan sebab nama cerita atas nama Heroin nya Arianna Rose. Terjebak dengan cerita Ariana Rose sebab heronya..hahah.
Heroin pun best juga la..



Apa2 pun lepas ini isnin hingga khamis boleh menunggu cerita akasia lak ariana rose tapu magrib kena dahulu kan ye. Kalau ada yang rekod kan senang. Nak Tonton kat tonton macam tak cukup quota wifi je..haha



Selamat menonton Akasia Ariana Rose ye semua.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 

 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/   http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 

Feel Free to Contact:

 

Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   



FanPage -  





  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...