Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 2 Januari 2014

Apple Learning Quran - Hadiah terbaik untuk si manja anda

   


 Brand NEW Apple Learning Quran Machine With Projecting Lamp
READY STOCK NOW!!

FAVORITE GIFT FOR MUSLIM CHILDREN

26 DOA HARIAN :
1-DOA SEBELUM TIDUR
2-DOA MASUK TANDAS
3-DOA KELUAR TANDAS
4-DOA SEBELUM WUDHU
5-DOA PAGI HARI
6-DOA SEBELUM MAKAN
7-DOA SOLAT JENAZAH
8-DOA MEMAKAI BAJU
9-DOA KELUAR RUMAH
10-DOA MASUK MASJID
11-DOA KELUAR MASJID
12-DOA NAIK KENDERAAN
13-DOA BERJUMPA SESAMA MUSLIM
14-DOA MENZIARAH ORG SAKIT
15-DOA KETIKA BERSIN
16-DOA KETIKA HUJAN
17-DOA MELIHAT CERMIN
18-DOA ZIARAH KUBUR
19-DOA BERBUAKA PUASA
20-DOA SEBELUM TIDUR
21-DOA PETANG HARI
22-DOA MASUK RUMAH
23-DOA KETIKA MENDAPAT MUSIBAH
DLL

26 SURAH PENDEK :

1.Al- Fatihah
2.Al-'Adiyat
3.Al -Qori'ah
4.Al -Takathur
5-Al-'asr
6.Al - Humazah
7.Al - Fill
8.Quraish
9.Al- Maun
10.Al - Kauthar
11.Al -Kafirun
12.An -Nasr
13.Al - Massad
14.Al- Ikhlas
15.Al- Falaq
16.An-Nas
17. At-Tariq18. Al-Balad19. Ash Shams20. Al-Layl21. Ad-Dhuha22.Ash-Sharh23.At-Tin24. Al-Alaq25.Al-Qadr26. Al-Bayyinah

DOA SOLAT:
1.Kalimat Tauhid
2.Syahadat
3.Adzan
4.Doa Sholat
5.Takbir awal sampai salam .

NASYID ANAK2
1.Thanks The parents
2.Love Allah and Love messanger
3.Ramadhan Is Cominng
4.The Full Mon Rose
5.The Ceed of the oneness Allah
6.Alphabet A-Z

Ada button projektor lampu tidur bentuk bulan dan bintang dengan 3 pilihan warna
Merah/Biru/Hijau .
**Menggunakan Bateri AAA X 3 (PERCUMA)
** Ada button On-Off

Includes strap to loop around neck or wrist.

Includes full product manual in English and
Arabic.

Bright and colourful, this is sure to be a hit with children!
 
Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
 
http://www.jomsinggah.com  





 
Feel Free to Contact:
 
Mazlina Mohd Nazir

  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   


FanPage -  






  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
 

2 ulasan:

  1. Eh betul lah :D
    Drpd bagi phone, tablet ape semua tu lebih baik bagi surah2 pendek doa2 :D Huhu
    Timo kasih!

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang betol sesgt la.. kalau dah tiap hari dengar insyaallah melekat sket la.
      tepon n tablet kan bahaya sket sebab ada radiasi, skali kala jaukan dr semua tu ok juga kan.

      Padam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...