Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 7 Januari 2014

Adakah Ariana Rose sudah hamil???

Wah, dah 3 bulan berlalu sejak peristiwa hitam ariana rose. Period tak muncul??

Adakah adriana rose dah hamil??


Best juga layan cerita ni. Tapi masa je macam tak sesuai sebab kul 7-8malam.

Adriana dah hamil ke?? Tengok masa dia check pregnancy dan tiba2 tersedar dari tidur. Mimpi je ye??

Sebab ariana rose pun dah start cari kerja kat luar negara. Nak apply permit kerja pun 3bulan.. baby kandungan dah masuk 5bulan. Confius betul sebab last cerita, period dah 3bulan tak muncul-muncul. Tu maknanya ariana rose belum check betul-betul pregnant atau belum kan.

Esok kita tengok lak ye kalau nak tau apa sambungannya..

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:
 
http://www.jomsinggah.com   http://sharecrite.blogspot.com/    
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 
Feel Free to Contact:
 
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   

FanPage -  



  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...