Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 5 Januari 2014

4 Perkara Asas Untuk Bina Perniagaan ONLINE

Alhamdulillah, suka mencari ilmu bisnes yang simple dan share untuk tatapan umum. Kebetulan terjumpa post pasal perkara asas untuk beginner yang create bisnes sendiri la lebih kurang.. sharing dr website irfankhairi.com . Semoga bermanfaat ye semua. 4 Langkah tersebut adalah:

Langkah #1: Produk atau perkhidmatan
Apakah produk atau perkhidmatan yang anda ingin jualkan di Internet? Dalam perniagaan, pastinya perlu ada pertukaran produk atau perkhidmatan dengan wang ringgit…
Langkah #2: Laman Web
Di Internet, laman web adalah kedai anda. Kalau perniagaan bukan Internet, anda perlu mempunyai tapak untuk menjual produk atau perkhidmatan. Di Internet, anda masih memerlukan tapak untuk menjual produk/perkhidmatan anda. Tapak di Internet berbentuk laman web…
Langkah #3: Terima bayaran
Laman web anda perlu boleh menerima bayaran. Sama ada menggunakan kad kredit, bank in dan cek.
Langkah #4: Promosi
Perniagaan Internet pastinya gagal tanpa promosi yang betul. promosi adalah aktiviti yang paling penting dalam menentukan kejayaan perniagaan Internet
kredit irfankhairi.com

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group yeSambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/    
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 
Feel Free to Contact:
 
Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   


FanPage -  


  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...