Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 5 Disember 2014

Minyak Ajaib - Minyak Jimat Petrol

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Lama rasa tak update info selain pakaian ye.. tapi pepagi nak share pasal minyak ajaib.  Apa yang ajaib sangat pasal minyak ajaib ni ye.. haha. Bukan apa sekarang kegunaan minyak sangat ketara kan.. kalau dulu dalam rm60 setangki tapi sekarang dekat rm75 gak untuk setangki penuh keta  kalau travel jauh lagi la.. xyah cakap la penggunaan minyak macam air kan.. mungkin salah sebab barang yang penuh dalam kereta sepanjang perjalanan.

Just nak share.. adik yang bagi minyak ajaib nie.. dia yang suh try tapi alang nampak perbezaan tak salah tolong promote skali ye.  Alang2 dah guna kan. Semalam dari kelate ke kuantan.. penggunaan minyak petrol dalam setangki sahaja - rm65 lebih kurang gitu. Lebih jimat sket dari sebelum balik dari kuantan ke kelate sebelum ni penggunaan setangki dan separuh tangki - kegunaan lebih kurang rm90 gak.. plus banyak barang dalam keta (biasa la peniaga tegar.. haha, pergi dan balik sentiasa penuh keta).

Tapi alhamdulillah jimat la sket. Kalau jenis suka travel memang highly recommended la guna minyak ni. Dapat la jimat sket tapi secara berterusan la ye. Ahad ni lak nak try keta wira yang sememang lagi teruk penggunaan minyak.. haha..

Rabu, 3 Disember 2014

Floral dan Stripe Kimono Cardigan



Assalamualaikum dan selamat pagi.

Suka pakai outer wear macam cardigan semua tu??.. meh usha cardigan yang comel2 nie. Cardigan ada banyak ada 2 jenis sekarang nie iaitu Floral Kimono Cardigan dan Stripe Kimono Cardigan. Semua digayakan untuk gaya normal ataupun santai ye.. Nak normal, pink kerongsang elok2 memang nampak comel je.. Kalau nak santai2 boleh biar terbuka dengan pemakaian inner yang cantik menarik kat dalam ye..

Meh tengok2 dulu kimono cardigan ye.. mana tau ada berkenan dihati tau..


Floral Kimono Cardigan

Selasa, 2 Disember 2014

Skirt tutu with gold belt dah restok ye..

Alhamdulillah.. skirt tutu dah restok setelah sekian lama menyepi..haha. tu pun dapat sket je. Kira sapa cepat dia dapat la.. hitam paling banyak warna yang available ye. Insyaalllah harga pun murah2 je tau serendah rm25 sehelai. Tapi belum masuk postage ye. Sem RM6, SS RM9

Fasha Sandha pun pakai Crown Skirt Duyung Excslusive.

 Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Mak buyong tapi nak cari skirt comel2 atau mix n match mana yang berkenan dihati ye. Meh usha dulu mana yang patut ye. Aritu ada singgah kat IG Fasha, nampak dia pakai skirt duyung songket yang tengah hot.. design Crown. Memang comel meletop habis.. Masa tu masa pregnant.. elok je mak buyong pakai skirt duyung songket.. Kain tebal dna tip top comel.. pinggang stretch sampai 42". Kira dari sampai XS to XL muat je.. jangan risau ye. Mesti ada tertanya, kalau sampai xl printed tu tak tercabut ke?? Baca SINI ye sebab dah diexplain sebelum nie

Jom usha2 dulu.. cuci mata dulu ke..


So tak perlu risau mak buyong yang bergaya sakan.. skirt duyung songket memang muat untuk XS sampai XL ye.. Kalau besar lagi tak digalakkan takut koyak jahitan lak..

Isnin, 24 November 2014

Stripe Kimono Cardigan yang terlajak comel dan MURAH

Assalamualaikum dan selamat malam ye.. baru sempat nak mengupdate stok mana yang baru masuk kat Jom Singgah Shoppe dan dah lama available kat online shoppe gak. Malam ni nak update pasal stripe kimono cardigan ye.. Insyaallah memang cantik sangat dan sesuai untuk tampil lebih langsing sebab belang tegak gitu.


Tadaaa.. ni stripe kimono cardigan tu ye.. Memang cantik mata memandang.. insyaallah harga pun murah sesangat la ye.. serendah rm29 sahaja tau.. murah dan sentiasa murah. Kos pos lak sem rm6, ss rm9 sahaja. Jom la tengok ukuran dulu ye mana tau dah berkenan sesangat..

Sabtu, 22 November 2014

Skirt Duyung Songket Terbaik.. Nak tau KENAPA??

Ada gak yang bertanya skirt duyung songket nie tak mengecut ke.. printed tercabut ke. Insyaallah setakat ni takda lagi complain walaupun dah pakai lama tau.

Kita buat perbandingan sebab banyak pattern skirt duyung songket nie.. ada yang mahal dan ada yang murah ye.

 Antara soklan cepumas yang selalu diterima

1) "Salam nak tanya kain ni kalau basuh kecut tak kain dia? sbb kawan saya ckp lepas basuh kain dia kecut".

Tampil Elegan dengan Simple Blouse Sequin

Assalamualaikum dan selamat tengahari semua.

Sapa peminat blouse sequin?? Mesti ramai yang sukakan nak yang pakai malam.. bersinar bab cahaya gitu. Cantik dan menarik ye. Meh la usha blouse sequin yang comel dan cantik menarik nie.

Ni la blouse sequin tu ye. Cantik dan menarik kan?? Huhu poyo je owner.. Usha la ye mana tau berkenan dihati ye. Harga pun murah blouse sequin nie serendah RM29. Pos Sem RM6, SS RM9.

Ukuran Blouse Sequin

Bahu 15.5"
Dada 38"
Labuh 26.5"
Labuh tangan 21"
Lebar tangan 8"


Khamis, 20 November 2014

Skirt Salamo dengan harga kasih sayang je tau

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi nak memberi mana yang patut.. Yang ni bukan nak memberi sepenuhnya tapi nak bagi harga kasih sayang sket untuk semua yang follow n singgah kat blog Jom Singgah shoppe ye.

Bagi yang suka pakai skirt saloma macam pic kat bawah nie boleh usha mana berkenan dihati ye. Tapi tak semua warna available... tapi sambutan yang menggalakan owner akan restok lagi ye.



Retail sebelum ni rm25 tapi kalau ni Jom singgah shoppe nak bg diskaun tau.. harga kasih sayang serendah rm20 sahaja.. stok terhad.. sapa cepat dia dapat ye.

Selasa, 18 November 2014

Restok Skirt Duyung Songket

Alhamdulillah, sambutan memang mengalakkan.. jadi stok baru je restok untuk skirt duyung songket nie ye. Semua pattern available untuk skirt duyung songket warna gold dan silver. Semua dengan harga yang sangat menarik tertarik...

Meh usha rapat2 ye.. sapa cepat dia dapat. Harga serendah RM50 FRee postage sem, SS tambah RM3.


Ni la semua pattern yang available ye. Semua pun cantik2 sangat boss.. kalau nak kenduri kendara memang menyerlah dari jauh dah nampak.. wah comelnya.. apa2 usha la dulu ye.. mana tau berkenan dihati.

-Skirt Duyung Songket-

Getah dipinggang boleh stretch dari 24" sampai 42"

Material yang Stretchable Fit XS sampai XL tauuuu sggtt 

*Seriously cantik & selesa

*Labuh 100cm / 39"

*Preggy pun boleh pakai

Long Kimono Kebaya yang terlebih HOT!!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..Pantai timur ni dah start musim hujan.. tiap hari hujan.. tapi nasib baik keje dari rumah, masih bekerja macam biasa sambil jaga anak..

Yang pasti Jom Singgah Shoppe akan menyediakan yang terbaik dengan harga runtuh untuk anda semua. Meh usha jangan tak usha.. semua pun cantik2 je. Pepagi ni kita usha long kimono kebaya - boleh dijadikan baju kebaya, blouse dan sesuai untuk match dengan apa pun. Kalau nak bersantai boleh match dengan seluar jeans je.. Kalau nak pergi kenduri kendara boleh match dengan skirt yang sepadan.. salah satu yang pernah saya pernah upload match dengan skirt duyung songket.. memang cantik tau.. cantik tips top murah..


Tadaa.. present long kimono kebaya ye.. skrang ada 3 warna dulu iaitu turquiose, kelabu dan hitam. Nanti kita update warna lain yang available. Harga terbaik serendah RM45 Free POSTAGE sem ye.. SS tambah RM3. Insyaallah kalau beli lebih JIMAT berganda2 tau.

-LONG KIMONO KEBAYA-

*Latest Chiffon Kimono Cardigan/Kimono Kebaya labuh


*Boleh pakai sebagai Cardigan


*Size :Free ! Fits S sampai L


Bahu: 14-15 "
Dada: sampai 36"
Panjang tangan: 23"
Labuh baju : 30"
 

Isnin, 17 November 2014

Preorder Tshirt Muslimah " Mujahidah AL Qassam"

Preorder dan tshirt muslimah exclusive ye. Peminat yang pic colereng askar meh usha dulu. Tshirt muslimah nie memang cantik. Exclusive dan jarang dikeluarkan jadi stoknya agak terhad ye. Ada saiz S hingga 4XL. #Support Gaza, #Keep Praying.


Tshirt Muslimah in da House

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pepagi rasa nak update pasal tshirt muslimah favorite ramai.. sebab dah tinggal sket je stok tshirt muslimah. Tshirt muslimah ni special sket tau sebab ada poket kat tepi.. so senang kalau jenis suka dengan ada poket.

Meh la usha tshirt muslimah yang available ye. Insyallah harga sayang sokmo kita bagi ye. Jangan risau dan khuatir  la ye.

 Ayat kat #TshirtMuslimah dan saiz available 

Purple 
" True Beauty cones from WITHIN" 
Saiz L . 

Maroon 
" Therefore STAND FIRM (in the straight path) as you are commanded" -hud112- 
Saiz M & L . 

Sabtu, 15 November 2014

Blouse CHiffon Sequin in da house.

Rasa dah update kot pasal blouse chiffon sequin nie tapi harini kita update gambar setiap pic la.. bagi terang dan lebih cantik mata memandang gitu.. Nak mix n match dengan skirt chiffon pun boleh sangat dear..

 Ni 4 pilihan warna untuk Sequin Chiffon Blouse iaitu peach, blueblack, merah dan darkcoklat


Ukuran #SequinChiffonBlouse
Bahu 15.5"
Data 38"
Labuh 26.5"
Labuh tangan 21"
Lebar tangan 8"

Skirt Duyung Songket Exclusive

 Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Jom pepagi ni usha skirt songket yang hot meletopp gitu. Bukan apa sebab skirt duyung songket memang comel dan sangat cantik.. Nora Danish pun pakai tau skirt duyung songket nie.. dia pakai warna gold. Material memang lembut dan sangat sejuk.. suka2. Meh la usha dulu mana tau ada berkenan dihati.. yahooooo.

Pattern Skirt Duyung Songket.


Jumaat, 14 November 2014

Sapa nak FREE SoftBook??

Ni hadiah khas untuk si manja tapi mak ayah la yang kena join tau. Kali ini khas untuk semua yang ada IG atau Intagram ye. Semua update dari sana sahaja. Contest pun memang simple sangat tak perlu nak tag kekawan lain kecuali tag banyak @jom_singgah_shoppe kat ig ye. Apa lagi bagi yang suka bergambar dengan si manja meh la join ye.


 @jom_singgah_shoppe nak bagi softbook percuma.. meh tengok2 dulu ye.. . . 

Syarat simple je.. . 

- Follow @jom_singgah_shoppe 
- Snap gambar family **yang penting kena ada gambar si manja ye. 
- tag @jom_singgah_shoppe 
- hastag #ContestSiManja #JomSinggahShoppe . . 

Selasa, 11 November 2014

Nora Danish pun pakai Skirt Duyung Songket

Assalamualaikum dan selamat pagi semua ye.

Pepagi dah borak2 pasal artis lak.. haha. xper la kan. sekali kala borak2 pasal artis. Nak jumpa tuan tak boleh, share gambar pun jadi la.


Tengok betul2 kat pic nora danish tu.. sama kan dengan skirt duyung songket yang kita jual. Memang cantik la Nora Danish pakai. Orang biasa macam kita yang takda apa2 pun boleh gak bergaya sakan dengan skirt duyung songket. Meh usha mana yang berkenan dihati ye. Ada banyak pattern tau.. pastu ada 2 warna la iaitu gold dan silvers. Semua pun cantik, harga la terlajak murah untuk semua buyer Jom Singgah Shoppe ye.

Isnin, 10 November 2014

Skirt Duyung Songket Exclusive

Minat skirt duyung tapi taknak yang plain?? Jom usha skirt duyun yang exclusive nie ye. ala macam songket gitu. Memang superb hot, terlajak laris dan terlajak murah.. hanya di Jom Singgah Shoppe tau.

Meh la usha dulu macamana rupa skirt duyung songket nie ye. Ada 6 pattern design yang cantik menarik tau.. ada warna gold dan silver sahaja setakat nie. Material skirt duyung songket ni adalah crepe high quality, lembut dan sangat best memakai sebab lembut je kan. Ibu preggy pun boleh pakai tau..


skirt duyung songket

Jumaat, 7 November 2014

Kebaya Moden Songket

Assalam. Lama tak update rasanya.. meh usha skirt dan baju kebaya moden lak ye. Harga giler murah tau. Nora danish pun pakai skirt duyung songket nie. Memang hot meletopp skrang ni. Lagipun sebab material memang cantik tau. Rugi tak beli kalau suka pakai kebaya moden songket.


Meh tengok gambar dulu ye..



Ni la baju kebaya moden songket ye.. memang match baju kebaya pendek sebab kat ada tangan ada hiasan songket macam kat skirt duyung songket. Kalau beli sepasang harga serendah rm90 free postage sem ye.. ss tambah rm5.

Jumaat, 31 Oktober 2014

Hadiah percuma utk ore ganu yang ada IG ye

Assalamualaikun dan salam jumaat belaka. Harini bersiaran sari terngganu kita. Pasti harga terbaik untuk semua makanan yang dijual di booth S85 #on9shopfestival #stadiumtertutupgongbadak.. harini dan esok sahaja ye. Start dari 9pagi hingga 10malam sahaja..

Beli , snap dan menang.. senang je contect ye. Memang tak menyesal kalau singgah kat booth S85.




Ni image yang comel lotte.. shopping, snap dan menang.. senang sangat tau. Meh tengok apa syarat dan apa perlu anda lakukan ye..

Rabu, 29 Oktober 2014

Skirt dan seluar murah kat #stadiumtertutupgongbadak

Alhamdulillah tinggal esok sehari lagi sebelun event #on9shopfestival kat #stadiumtertutupgongbadak pada 31okt & 1nov ye. Jangan lupa ye singgah belaka kat booth S85. Mana tau nak dapat hadiah percuma ko.. kalau ada ig baik follow laju2 @jom_singgah_shoppe. Skirt murah dan seluar murah ada serendah rm20-25 sahaja.. comel2 lok..




Artis pun ada tau.. aydajebat, fizoomar dan yana samsuddin. Meh pakat serbu belaka. Jangan lupa singgah booth S85 skali ye.

Ahad, 26 Oktober 2014

Settle packing untuk urusan pos esok

Alhamdulillah.. settle urusan packing untuk pos esok..lega sket rasanya. Esok angkut masuk keta je.. xyah nak kelam kabut packing n berebut dengan anak dara sorang tu.




Tada... antara parcel yang dah siap packing. Ramai ambil peluang borong terus.. jimat duit pos, pastu dapat harga runtuh lak.. memang jimat berganda2 tau. Kalau beli lebih dari sehelai pun still dapat diskaun. Share rezeki..

Sabtu, 25 Oktober 2014

Settle order mini karipap

Alhamdulillah 2-3malam asyik layan mini karipap lak.. maklum lah nak siapkan order mana patut dan siapka untuk booth kat ganu pada 31okt dan 1nov kat #stadiumtertutupgongbadak. Orang ganu jangan lupa singgah deh.. artis pun ramai gak.. pakat meriahkan lagi festival ni ye.




Tadaa. Ni la mini karipap snek tradisional tapi masih diminat ramai. Mana tak kalau start makan susah nak berenti. Pastu tu repeat order je. Insyallah dijamin sedap dan ranggup tau. Mini karipap pun gemuk2, ru tandanya isi serundingnya padat. Kalay sebalang tu hanya rm13 sahaja tau.. berat dalam 350gm dan 50pcs plus2.


Meh pakat try belaka ye. Insyallah sedap.

Restok skirt pallazo yang hot

Alhamdulilllah petang tadi restok 3item yang memang tengah hot la kiranya dan salah satu adalah skirt pallazo. Material heavy lyra. Ramai yang suka sebab material lyra berat noe.. tak melekat la ye.


Bagi yang tak tau macaman rupa skirt pallazo nie meh usha gambar dulu ye. Super dooper hot dan cun melecun orang kata.. ramai gak customer siap borong terus. Buka apa jimat katanya.. admin lagi suka.. selain dapat bagi harga murah dan terlajak murah.. boleh clear stok mana ada.. tiap2 hari boleh ambil stok baru.. alhamdulillah rezeki Allah.




Tadaa.. ni la dia skirt pallazo yang tengah hot dan cun melecun gitu.. haha. Cantikkan.
Harga memang terlajak murah skrang ni serendah rm23 sahaja.. kalau beli 2-3helai boleh bg diskaun sket la. Share rezeki sket dengan semua ye. Kalau berminat meh pm laju2 sms / wassap 0199517292 ye.

Jangan lambat2 kan menyesal tak sudah sebab stok sold out.. roger terus kalau dah berminat ye nak check warna yang ada ke..

Jumaat, 24 Oktober 2014

Tutu skirt dengan ribbony belt

Latest tutu skirt in da house.. harga takyah cerita memang murah sokmo deh.. serendah rm25 sahaja. Xper sale sokmo dan murah sokmo..haha.

Jom usha tutu skirt dengan ribbony gold belt nie macamana rupa ye.




Ni sample tutu skirt dengan ribbony belt tu - warma purple n close up untuk ribbony belt skali la ye. Warna yang sama macam skirt tutu biasa ye iaitu 10 warna semuanya.



Semua warna pun comel2 je tutu skirt nie. Untuk design tutu skirt dah ada 3pattern.

Hepi shopping dan cuci mata la semua. Insyaallah harga terbaik dan termurah hanya di Jom singgah shoppe ye. Sms / wassap 0199517292 laju kalau nak check stok mana yang ada.. maklumlah fast selling.

Khamis, 23 Oktober 2014

Rezeki pada hari public deepavalic

Alhamdulillah walaupun cuti tapi order masuk tak henti2. Alhamdulillah syukur sangat. Ramai customer pakat borong skirt duyung dan skirt pallas yang tengah sale dengan harga meletop2 murah tau. Memang murah la dengan kata lain. Skirt duyung serendah rm20 sahaja, kos pos sem rm6, ss rm8.



Majoriti parcel ni adalah customer yang beli skirt duying dan ada juga borong terus dengan harga murah giler.. alhamdulillah.


Tak tau skirt duyung macaman rupa.. jom usha dulu ye skirt duyung ni. Mana tau terpaut.. dah la tengah harga murah lak tu.




Tadaa.. ni rupa skirt duyung ye. Semua warna comel2 sangat kan.

Kalau ada area ganu pada 31okt dan 1nov meh la singgah Stadium Tertutup Gong Badak ye. Boleh cuci mata dan rembat skirt murah2.

Meh pakat mari ramai2 ye kat #stadiumtertutupgongbadak pada 31nov &1nov. Artis pun ramai yang datang tau. Singgah jangan tak singgah.

#on9shopfestival #on9shopterengganu #on9shopfestivalvendor #umt #terengganu #unisza #on9shopvendor #vendor

Sms / wassap 0199517292 untuk respon cepat.

Festival di Stadium Tertutup Gomg Badak pada 31okt dan 1nov

Meh singgah sume ye orang ganu.. ada festival terbaikkk.. ramai artis lak tu. Meh pakat singgah deh.

Kalau nak skirt na seluar murah la singgah kat booth S85. Selain tu ada snek best gak macam popia simpulan kasih, mini karipap, bahulu, maruku, rainbow cookies dan coklat. Insyallah sample free pun ada. Meh pakat singgah la ye.





Singgah jangan tak singgah.. insyallah sume item dengan harga murah ye..

Selasa, 21 Oktober 2014

Tutu skirt antara skirt yang hot.

Hot ke skirt tutu ni ye? Memang hot kalau jenis yang suka pakai skirt dan skirt tutu antara yang menjadi perhatian untuk pemakai skirt, huhu. Ntah apa2 ke mengarut memalam buta nie. Tapi yang pasti tadi sempat juga wat spot check stok untuk skirt tutu ye. Skirt tutu ada yang biasa dan ada gold kat pinggang.


Apa2 jom usha pic skirt tutu dulu ye..



Ni lak antara warna skirr tutu yang available ye.



Tadaa.. ni jela warna yang available setakat ni iaitu Hitam , Merah , Kelabu , Purple, Darkcoklat , Royal blue, Blue black dan.Dusty pink . Jadi apa tunggu meh la usha skirt tutu yang cantik menarik ni ye. Harha yang pasti memang hot dan murah meletop2. Harga sentiasa murah di Jom Singgah Shoppe ( KT0319311 - P ) tau iaitu serendah rm25 sahaja.. kos pos rm6 sem, rm8 sabah serawak ye

Kalau dah berkenan jangan tunggu lama2 tau.. kan dah sold out menyesal tak sudah.. maklumlah harga tengah murah sesangat tu. pm laju2 sms / wassap 0199517292.

Ahad, 19 Oktober 2014

Restok skirt duyung yang paling hot

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. semalam banyak gak restok duyung tapi harini dah tinggal separuh je lagi.. maklumlah skirt duyung skirt paling laris setakat nie.. skirt yang terlajak laris dengan harga yang sangat terlajak murah tau. Material cotton stretchable.. sesuai sampai saiz L.

Meh usha skirt duyung nie ye..




Ni antara warna skirt duyung yang available iaitu hitam, pink, merah, brown, blueblack, steel blue, dark purple, purple dan royal blue. Warna yang paling cepat sold out coklat, mocha, olive green dan maroon.. skali jalan untuk pos semalam je..

Sabtu, 18 Oktober 2014

Restok skirt dan seluar yang tengah hot..

Alhamdulillah petang tadi dah selamat restok 3 item yang memang tengah hot tau iaitu skirt tutu, skirt duyung dan seluar pallazo chiffon.. tak semua warna yang available tapi kebanyakkan ada la ye.


Meh usha macamana ntah rupa skirt tutu, skirt duyung dan seluar pallazo chiffon.



Tada.. ni pic rupa skirt tutu, skirt duyung dan seluar pallazo chiffon. Skali rembat skirt tutu dengan gold belt. Yang pasti comel gak la ye. Harga setiasa murah tau.. serendah rm25 sahaja.. sapa cepat dia dapat ye.. meh usha laju2 ye..

Jumaat, 17 Oktober 2014

Feedback Customer yang super gembira

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. sebenar sehari dua ni memang teruja dan suka bila ramai customer bg feedback dan gembira dengan item yang mereka beli.. alhamdulillah syukur sangat sebab rezeki dariNya memang sangat2 banyak..




Khamis, 16 Oktober 2014

Seluar Pallazo Chiffon in da house

Insyaallah kalau xda apa2 halangan dalam sehari dua ni seluar pallazo chiffon akan berada dalam wardrobe Jom Singgah Shoppe ye. Warna yang cantik menarik tau. Harga takyah cakap lah memang super dooper murah dan sentiasa murah iaitu serendah rm25 sahaja sehelai.



Jom usha warna sesuai untuk pemakaian santai ye. Memang comel dan harga pun murah. Material chiffon dengan full lining. Pilihan warna pun cantik2 dan sesuai dipakai untuk aktiviti santai. Memang tak rugi la rembat sehelai dua..

Skirt chiffon glitter yang gojess

Bagi peminat skirt chiffon meh pakat usha deh.. insyaallah harga memang murah sungguh ye.. murah sangat je ni.. murah serendah rm25 sehelai sahaja tapi tak masuk pos lagi ye. Kos pos lak rm6 untuk sem dan sabah serawak rm8 ye. Tapi kalau 2-3helai kosnya dah berlainan ye..

Asyik cerita pasal harga yang murah sesangat ye.. jom usha warna apa yang ada.




On9 Shop Festival di Terengganu

Berita baik sesangat untuk ore ganu ni ye. Jom Singgah Shoppe pun akan join booth ni juga. Mai pakai sini deh.. jangan segan jangan malu nak singgah.. insyaallah ada gift dan item yang harga superdooper meleeetooop murah la.



Ni detail pasal festival tu deh.. jom pakat tanda dalam diary masing2 pada 31okt dan 1nov di Stadium Tertutup Gong Badak..

Isnin, 13 Oktober 2014

Chiffon glitter skirt

Assalamualaikum dan selamat pagi. Macam lama je tak update apa2 kat blog nie ye.. ni ada skirt terbaru tau.. meh usha mana tau berkenan dihati ye.

Chiffon glitter skirt ada 6 warna semua iaitu biru, purple, maroon, turquiose, kuning dan dusty pink. Semua warna pun comel2 sangat. Harga takyah cakap la, memang meletup2 murah tau..



Khamis, 2 Oktober 2014

Baju Kurung Lace yang lebih HOT dan gojess

Tak sempat je nak update pasal baju kurung lace. Memalam macam nie baru ada masa dan kelapangan. Untuk  baju kurung lace yang baru ada 6 warna semuanya tau. Semua warna pun comel2 je baju kurung lace tapi kalau tak minat baju kurung lace memang takleh nak wat apa la..

Apakata jom usha dulu baju kurung lace ye. Kalau berkenan boleh roger sebab harga terbaik dan termurah untuk pengenalan baju kurung lace baru.. Harga serendah RM75 Sem / RM80 SS Free POstage pulok. Memang murah la baju kurung lace. Pastu 10orang terawal akan dapat harga super dooper special sket la ye. Apa lagi meh la rembat baju kurung lace terus ye..




Ni la semua warna baju kurung lace tu ye - ada oren, pink, biru, darkblue, turquiose dan coffee, Semua warna pun cantik dan HOT.. Sempena pengenalan baju kurung lace, admin nak bagi harga runtuh sket la ye tapi untuk serius buyer je la.. bukan yang jenis booking confirm nak tapi bila follow up senyap je... xda masalah pun tapi saya ingin memberi kepada yang betul nak.. takda la simpan lama2 baju kurung lace nie.

Selasa, 30 September 2014

Baju kurung moden lace terbaru..

Bagi peminat setia baju kurung lace meh tengok pattern terbaru baju kurung lace ye..



Ni sample baju kurung lace ye.. ada 6warna semuanya iaiti oren, turquiose, pink, biru, darkblue dan coffee.

Skirt Pallazo Chiffon Belang

Khas untuk peminat skirt pallazo chiffon belang, meh usha ye.. ada 4 warna yang menarik untuk tatapan semua. Free saiz sampai saiz xl. Material chiffon full lining. Harga serendah RM25 sahaja, pos RM6 untuk sem. RM9 untuk SS.


Restok Skirt Duyung

Alhamdulillah semalam dah selamat restok skirt duyung yang sedang hot sekarang nie. Semua warna fast selling. Serius buyer sangat dialu2kan, kalau nak book pun boleh tapi jangan sampai makan minggu dan bulan lak ye.. Apa2 pun saya sangat mengalu2kan serius untuk bagi harga terbaik dan terlampau murah nie.

Jom usha skirt duyung yang available



Warna yang available adalah merah, pink, biru, purple, hitam, darkbrown, mocha, maroon, grey. Meh pakat pilih ye. Harga memang murah ye dalam budget bawah RM20 sahaja. Serius buyer dialu2kan ye. Untuk borong juga dialu2kan.

Isnin, 29 September 2014

Restok Skirt Duyung

Alhamdulillah, tengahri dah selamat borong skirt duyung sket. Sebab ramai yang minat nak borong. Beli 6 helai pun dah dapat harga borong. Meh2 usha ye.. Harga insyaallah memang murah giler.. terlampau lari sebab dah terlampau murah.. serendah bawah RM20 sahaja..

 Jom usha warna skirt duyung yang available ye.



Warna available untuk skirt duyung adalah - Olive green, blue, blue black, darkpurpple, hitam, pink, merah, darkbrown, mocha, maroon dan grey. Free saiz sampai saiz L. Material cotton lembut dan stretchable. Mai pakat pilih ye. Harga murah sokmo nie. Serius buyer dialu2kan.

Ahad, 28 September 2014

Tutu skirt masuk dohh..

Assalamualaikum dan selamat tengahari dah ye.. tutu skirt dah lama ada tapi tak sempat je nak mengupdate.. haha. Ramai peminat tutu skirt nie ye.. harga pun boleh tahan gak kat pasaran nie.. tapi insyaallah harga saya sentiasa murah iaitu serendah rm23 sahaja sehelai.. kalau ambil banyak lebih kurang gak ye.. lebih ambil sehelai dengan harga borong..

Jom usha tutu skirt in dah house.. terlampau murah dan murah dipasaran..

Tutu Skirt

Jumaat, 26 September 2014

SF Beauty, Sinar Kejelitaan

SF Beauty in da house. Maklumlah admin dah pakai sebulan gak, memang best sangat. Kulit makin ok, cerah dan gebu gitu. Alhamdulillah la sejak guna SF beauty, jerawat takda menyinggah sangat plus ada ambil supplemen untuk kulit dari shaklee (promote sket, kalau nak info pasal shaklee boleh singgah kat blog www.jomsinggah.com)


SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Khamis, 25 September 2014

Skirt Duyung yang comel dan gojess


Assalamualaikum dan selamat petang semua. Macam lama je tak udpate guna lappy nie,, alhamdulillah akhirnya dapat jua dengan laptop nak update blog..hahah. Bukan apa sebab line limited kan, guna tepon memang line ok sket.

Apa2 pun jom back to topic.. nak update pasal skirt duyung lak ye. Permintaan untuk skirt duyung memang sangat positif tambah2 untuk pemakain yang slim dan suka pakai skirt. Skirt duyung cotton memang comel dan gojess. Muat sampai saiz xxl gak sebab kain stretchable kan. Apa kata usha tengok gambar lak, orang kata biar gambar yang ceritakan segalanya..

Skirt Duyung Cotton
Skirt Duyung Cotton
 Tadaa.. ni la rupa skirt duyung ye.. agak2 macam ikan duyung tak. Comelkan. Harga offer sekarang nie pun memang comel juga tau serendah rm19 sahaja.. pos rm6 untuk pos sem. SS RM10 untuk kos pos. Ni kira harga beli sehelai dengan harga borong. Kalau ambil banyak, insyallah boleh kurang seringgit dua tengok kuantiti. Tapi tak semua warna yang available la ye. Kat bawah ada update stok terbaru.

Jumaat, 19 September 2014

Seluar Pallazo dengan harga murah

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Seharian harini agak sibuk dengan kenduri kesyukuran tapi alhamdulillah sempat juga update mana yang patut stok skirt dan seluar murah. Dengan kata lain semua item dengan harga murah la bulan nie. Antara item yang murah adalah seluar pallazo material lyra. Harga memang murah sesangat iaitu serendah RM18 sahaja tapi tak termasuk postage la ye. Untuk kos pos rm6 sahaja untuk sem ye.

Jom usha seluar pallazo yang available ye.. mana tau ada yang berkenan dihati dengan harga yang sangat murah dan murah.



 Ni antara warna yang available ye.. biru, hitam, merah, kuning mustard, hijau, purple. Kalau nak request warna lain pun sangat dialu2kan tapi sekurang2nya pembelian lebih dari 3helai dan keatas ye. Free saiz sampai XL, standar saiz.. material lyra.

Rabu, 17 September 2014

Skirt Pallas dengan harga menarik.

Alhamdulillah settle urusan borong skirt pallas. Alhamdulillah permintaan ok tu yang borong lebih sket. Tak kira berbadan kecik atau besar sua boleh pakai skirt pallas nie tau. Memang sesuai untuk saiz plus2 dan ibu mengandung juga. So tak perlu risau lagi.

Jom usha skirt pallas mana yang available ye.



Kebanyakkan warna skirt pallas available ye. Semua item dengan harga murah. Beli sehelai pun dapat harga murah. Atau dengan kata lain beli sehelai dengan harga boronga bulan nie. Meh usha dan beli terus.. sesuai untuk pakai ke mana sahaja.. nak pakai pergi keje pun boleh kalau jenis suka pakai dengan blouse la ye. Range harga dalam rm23 sahaja sehelai. Jadi apa lagi cepat2 serbu ye. Memang harga murah sangat nie. Murah dan cantik skirt pallas. Sesuai untuk saiz plus juga..

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...