Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 9 Disember 2013

Tasbih Digital ready stok dan pre order juga masih dibuka ye.



Masih terfikir taktau untuk doorgift masa kenduri kendara. Apa kata usha2 tasbih digital murah ni. Insyaallah boleh tambah saham akhirat juga..

Insyallah tasbih digital akan digunakan selagi masih boleh digunakan. Kalau bateri mati masih boleh tukar bateri kat kedai jam je. Apa susah, senang je tau.


Tasbih digital murah hanya boleh didapati di Jom Singgah Shoppe iaitu serendah rm1.5 tapi ada syarat untuk dipatuhi untuk dapat tasbih digital murah ni ye.

Preorder pun masih dibuka ye. Preorder bermula dr kuantiti 300pcs sahaja. Sesuai untuk diberi sebagai hadiah yang paling bernilai dan tanda ingatan dari kita.

Apa lagi, meh pm laju kalu nak book ye.

Nota kaki::

Bagi yang pernah tanpa deposit boleh pm balik tak sebab tepon rosak, semua detail dah hilang. Saya mengalu2kan bagi yang masih berminat.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Salam Sayang,
Mazlina Mohd Nazir



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak:: 
http://www.jomsinggah.com  
http://sharecrite.blogspot.com/    
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/

Feel Free to Contact:


Mazlina Mohd Nazir
  Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
  FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
   


FanPage -  


https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe 
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...