Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 5 Disember 2013

Skirt Mermaid Serong JS0950 yang cantik menawan



Jom usha skirt mermaid serong yang sememangnya cantik menawan. Pilihan warna pun banyak. Ada 12 warna semuanya tapi tak semua gambar ada ye. Sesuai untuk saiz XL kebawah ye.

Antara gambar skirt mermaid adalah:

1-Hitam

2-Dark coklat

3-Coklat muda

4-Gold

5-Biru Electric

6-Dark Purple

7-Kuning Mustard

8- Oren

9-Merah

10 - Shocking Pink

11- Hijau Turquiose

12- Kelabu (sold out untuk sementara)

Jom usha setiap warna lak ye. Mana tau ada yang berkenan di hati. Harga terbail dan termurah hanya di Jom Singgah shoppe dan boutique.


Skirt Mermaid serong Hitam


Skirt mermaid serong dark coklat


Skirt mermaid serong dark purple


Skirt mermaid serong merah


Skirt mermaid serong biru electric


Skirt mermaid serong shocking pink


Skirt mermaid serong oren


Skirt mermaid serong gold


Skirt mermaid serong kuning mustard


Skirt mermaid serong kelabu

Macamana?? Ada yang berkenan di mata dan hati. Kalau dah berkenan sila pm laju2 takut ter sold out la. Insyaallah harga terbaik, terendah dan termurah hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique.


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...