Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 4 Disember 2013

Seluar Pallazo Hitam yang favorite ramai..

Assalamulaikum dan selamat tengahari semua. Rasa lama lak tak update blog ini tapi insyaallah belum berhabuk ye. Baru 4 hari je tepon wat perangai..haha.

Jom usha seluar pallazo yang gojess ye. Warna hitam dah sold out tapi ada 9 warna masih available. Coklat paling banyak stok..cepat2 usha dan beli ye. Yang pasti dengan harga menarik tertarik la.. murah2 je.. lagi murah dari kedai, insyaallah siap postage terus sampai ke rumah. Memang berbaloi2 ye. Beli 3 helai dengan harga borong teruslah senang..

Jom usha gambar ye.






Jom pilih warna yang berkenan dihati. Kalau rasa nak close up setiap warna boleh usha kat link bawah ni ye untuk seluar pallazo lyra.

http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2013/11/seluar-pallazo-lyra-dewasa_6.html

http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2013/11/seluar-pallazo-lyra-siri-2.html

Apa lagi kalau rasa berminat sila2 lah pm laju2 ye. Insyaallah harga terbaik dan terendah hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...