Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 28 Disember 2013

Feedback Positif dari customer.. Suka sangat

Alhamdulillah.. tiada ucapan yang selain Alhamdulillah bila lebih ramai yang suka shopping kat Jom singgah shoppe dan boutique. Dan paling penting semua gembira dengan item memasing. Sukanya..

Bila customer gembira, seller lagi gembira.



Customer yang suka dengan kualiti pyjamas dibeli dengan harga runtuh serendah rm100 free postage. Penjimatan yang sangat berganda2.




Ni pulak customer yang beli chiffon dress srce0182. Alhamdulillah.. suka sangat bila dijumpakan dengan customer yang penyabar. Sabar menunggu dress preorder dalam 2 minggu dan syukur sangat bila customer suka.. saya pun suka sangat. Customer ni beli dress chiffon warna hitam macam kat bawah ini.


Cantikan dress chiffon nie.. Memang cantik dan harga sangat berpatutan. Coklat yang paling laju.. Awal masa preorder dah habis.. Sekarang semua suka bergaya dengan dress je.

Apa lagi kalau suka dengan item Jom singgah shoppe dan boutique, silalah usha mana yang patut ye. Harga menarik tertarik menunggu semua. Murah dan rendah2 je.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com  
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 
Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
 
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
 
 
FanPage -  
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...