Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 30 Disember 2013

Aktiviti packing order customer

Alhamdulillah, settle urusan packing segala order customer tersayang. Hadiah GA dah siap packing dan ready untuk pos ye.




Yang ni dah siap packing semalam cuma ada beberapa tambah order untuk harini. Alhamdulillah rezeki Allah yang melimpah ruah. Semoga order macam je setiap hari. AMIN



Yang ni dah standby untuk masukan kat kereta dah... tunggu anak dara bangun dan nak g pos la.. yahuuu




Ni adalah hadiah GA yang JOm Singgah Shoppe ye. Hadiahnya Tasbih digital, biasa2 ye. Guna pos biasa dan insyaallah akan sampai kat rumah memasing dalam masa seminggu gak. Harap bersabar ye semua.


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com  
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/
 
Email - pokoksena85@yahoo.com
  SMS / Whatsapp / Viber / Wechat- 0199517292
 
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
 
 
FanPage -  
  Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...