Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 26 Disember 2013

Berakhir sudah cerita Playboy itu Suami Aku



Aku bukan pengemar tegar cerita Palyboy itu suami aku tapi ada juga la tengok sekali skali sebab kisah dan cerita2 sekrang style yang sama je.


Kadang2 suka tengok, kekadang menyampah dengan watak-wataknya. Itu maknanye diorang memang berjaya melakonkan watak memasing-masing.

Apa2 pun jom usha2 apa yang ada kat blog ini ye. Bukan nak cerita pasa cerita playboy itu suami aku pun.. saje nak post pasal cerita sebab ramai peminat setiap cerita Akasia Playboy itu suami aku. Apa2 pun ending memang best la.. sebab last episod je yang selalu, tak kisahal cerita apa pun kecuali ada hal yang tak dapat dielakkan..

Hepi reading dan shopping ye.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir. Selepas itu sila msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe untuk proceed approved dan add kat secret group ye



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...