Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 18 Disember 2013

Fishtail dengan harga yang lebih menarik










Bagi peminat fishtail, boleh la usha2 ye. Untuk fishtail basic ada 4 warna sahaja ye iaitu dark blue, biru electric, baby blue dan kelabu. Material cotton stretchable, sangat best dan selesa dipakai. Dengan kata lainnya, all time favourite untuk fishtail basic ini.




Jom tengok ukuran untuk fishtail basic ni ye, mana berkenan di hati.

Bahu - 14"
Dada- 32"
Pinggang 34"
Labuh Depan 41"
Labuh Belakang 52"
Labuh Tangan 23"

Free saiz sampai saiz 42/XL

Material Cotton Stretchable

Jom la usha setiap warna lak, mana tau kan..







 

Macamana dah usha2. Ada yang menarik perhatian ke. Tentu tertanya harga lak kan, Maklumla tajuk pun gempak harga menarik tertarik. Insyaallah harga terbaik, termurah dan terendah hanya di JOM SINGGAH SHOPPE & BOUTIQUE. Harga untuk fishtail basic serendah RM90 (dress & Skirt) FREE POSTAGE atau  RM55 dress sahaja FREE POSTAGE juga ye. Bagi yang berminat dengan tudung, boleh add on RM35 sehelai tudung half moon.

Insyaallah lebih banyak diskaun untuk anda dan FREE gift lain juga ye.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com  http://mcna-health.blogspot.com/  http://sharecrite.blogspot.com/   http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com
 
Email - pokoksena85@yahoo.com 
  SMS / Whatsapp - 0199517292
 
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
 
FanPage -
http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
 
Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...